Mnogu go chitash Latas,shteten e veruvaj.
Prostituiden

Ne ke da e od latas.
Od Utrinski e
hahahttp://utrinski.com.mk/?ItemID=0374D5E16E7CDF4C9664D9103A0790FF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

hahaNema vrska,i Amerika znaeshe pod koe ime dobivme kandidatski status a DPMNE neznaele![]()
Препорака за кандидатсски статус, а не кандидатски статус.
налетав на неговиот веб сокак, баш на темата која ја означив како вирусна појава т.е. „граѓански манифест за Европска Македонија“.
Бидејќи во гради се лупа тој, и останатите вирусоносачи со тоа колку Европа на нас ни била пријател отсекогаш, и зошто ние Македонците пробуваме на секаков начин криејќи се позади „букефализам“ да не станеме дел од таа пријателска ЕУ, му постирав години и случувања каде што Европа требала да се покаже како пријател, а се покажа/ла токму спротивно!
На тоа Герошки ми врати со верглачки демагогии без директно да одговори на прашањето кое беше поставено.
Во ред, негово право, но ниетот Македонски не ми дава на останам без одговор од лице кое е најгласно по тоа прашање, па го поставив пак.
Кај него на сокакот за да ти се појави коментарот, треба тој самиот да го одобри.
Прашувам: Дали е тоа демократски начин на менаџирање со јавен сервис?? Селективно одбирање на коментарите!?
Каков демократ е Геро??
Ги постирам скриншотовите:
![]()
![]()
НЕ ГО ОБЈАВИ, па ми пиша:
![]()
Позната реторика кога една индивидуа сака да избегне одговор на прашање, кој секако дека нема да му оди во прилог на самото она што тој го пропагира, па тактиката е добро позната.
Срамота Героски. Срамота вакво нешто да излезе од „демократ“ од твој малокалибар.
Барем го покажа твоето вистинско лице, баеш за некаква демократија која ни самиот ти не ја почитуваш.
Бруко една.
.....Најтазе заразено лице е професорот Јасна Котевска, ќерка на Јован Котевски кој во јавноста е најпознат по репресиите кои што ги доживувал во комунистичкиот режим!
[youtube]h8NX84JnW5A[/youtube]
Makedonski "fenomen" ili sindrom- decata na zrtvata da go podrzuvaat i velichaat dzelatot.
Profesor Jasna Koteska vo drushtvo so Milchin, Ismail, Ordanoski.....
Stelec ne si ja prochital knigata na Profesor Doktor Jasna Koteska "KOMUNISTICHKA INTIMA", prochitaj ja pa togash uptrebi ja prof. dr. Jasna Koteska kako chovek koj ima SOPSTVEN STAV.
Ти што викаш има или нема ?
Makedonski "fenomen" ili sindrom- decata na zrtvata da go podrzuvaat i velichaat dzelatot.
Profesor Jasna Koteska vo drushtvo so Milchin, Ismail, Ordanoski.....
Se nadevam sega go gledash odgovorot.

Не го гледам ,мене треба директно да ми се одговори со да или не.Па затоа повторно ќе те прашам ,дали Котеска има сопствен став?
Koteska NEMA sopstven stav.
Koteska NEMA sopstven stav.
Добар си! Котеска има сопствен став ,ама твојот проблем е што Котеска нема ист став како твојот ,или подобро речено секое она мислење кое не се поклопува со партиските поклоноци на ВМРО или СДСМ е издајничко и непатриотски мислење.
А тоа што ти имаш омраза кон одредени политичари и партии не те прави дека си човек со свој ставови.:kesa:
Немој да заборавиш до некна постовите ти изобилуваа со исечоци од книгата на татко и , и не забораваше да напоменеш како и она поминувала низ трауми,ама нели тогаш сето тоа ти се совпаѓаше во твоите непартиски размислувања.:kesa:
Knigata ne e NA tatko i-tuku ZA tatko i i e napishana od Jasna.
Dali si ja prochital knigata.???