Внимание!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
А дека се муслимани по вероисповест хунзите или нема везе? Само за кај хунзите си ти друже. Соберете се сите и правец патот таму, така најмногу ќе и помогнете на државава.

Abre kakvi veze,ako treba i muslimani kje se napravime ama imeto ne go davame.Ako ne veruvash eve Trn prashaj go,kolku shto znam Trnorushka beshe eden od ekspertite shto utvrdija preku pat na "DNK" analizi deka Makedonecot e pluknat Pakistanec!

Nema Anticki, Slovenski, Srednovekovni, Novi, Stari... ima samo Makedonci, a toa sme NIE!
Kolku treba da si pameten za da go sfatis toa??:wink:

Кој идеолог, мене идеолог ми е семејството земјата и народот, сите тие викаат МАКЕДОНЦИ СМЕ ОД МАКЕДОНИЈА, АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ, затоа ке крстиме 300 000 по него, затоа споменот е уште жив, затоа Југослав Крум или Јорго се двајца без тројвца а Александровци Ацевци и Сашовци со лопата ги ринам...
Па зошто тогаш веднаш се напали на мојот прв пост на темава ?

Pa kako mozhesh da bidesh
Разликата помеѓу мене и тебе е што јас сум Македонец, а ти македонче.

Треба таквите македончиња да се срамат и да жалат што воопшто нивниот татко, исто така македонче не ставил кондом пред да се „усреќи“ со некоја локална кралица на тротоарот.

Таквите македончиња се глупи ко тоалетна хартија, а и единствено за што можат да послужат тие македончиња како цитираниов, е баш тоа. Тоалетна хартија.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada
Nema Anticki, Slovenski, Srednovekovni, Novi, Stari... ima samo Makedonci, a toa sme NIE!
Kolku treba da si pameten za da go sfatis toa??:wink:

Pa zatoa Hunzi i Pakistanci ima!Eve Makedoncki prashaj go ako ne veruvash.

Напишано од SuicideMessiah
Ti pojma nemash dali si Makedonec ili Hunza od Pakistan

Напишано од Македонцки
исто ти е тоа...

јас сум напален од петто одделение, прв час историја, кога елена од прва клупа ми рече дека не ни ја признале државата....

тоа што вашата опција е копи пасте на атина е пораз за народов, а дроновите без малку национално чуство..или не се македонци или се одроди..трето нема

Разликата помеѓу мене и тебе е што јас сум Македонец

Trn nemoj taka bre,kje go navredish mislenjeto na drugar ti Bratot :

да се информираш малце..пред да се уфрлиш како најголем простак на тема?
Тие “копилиња“ и “цигани“ од кралската фамилија досега биле примени и од Кралицата Елизабета, Војводата од Единбург, од Јосип Броз Тито, Клинтон, кралот на Јордан и сл.

Јас ќе ти кажам зошто.

Затоа што очигледно не те интересира тоа дека некоја група се собрала и со финансии од таа „европа“ а главен покровител Грција, решиле да вршат пропаганда против македонскиот национален идентитет и македонските национални интереси, отворено говорејќи за националното бришење на македончињата, а во првата прилика, без ни најмало негодување на тоа што го прават овие олоши, пробуваш да добиеш ситен поен на антивладина пропаганда. Тоа прво, е жалосно затоа што таквите како тебе воопшто не ги интересира што значи за Македонија, масовно да се шири таква пропаганда, туку на тебе ова во интерес ти оди само поради тоа што тие зборат против владата, без разлика дали со тоа дејствуваат и против својот народ.

Жалосни сте.

што ви обекаа ... советник во општина, вратар во министерство...

да сте немакедонци нема да ве интересира (не ги видов брчата на темава) од жили рикањето упатува само на одроди...

Јас ќе ти кажам зошто.

Затоа што очигледно не те интересира тоа дека некоја група се собрала и со финансии од таа „европа“ а главен покровител Грција, решиле да вршат пропаганда против македонскиот национален идентитет и македонските национални интереси, отворено говорејќи за националното бришење на македончињата, а во првата прилика, без ни најмало негодување на тоа што го прават овие олоши, пробуваш да добиеш ситен поен на антивладина пропаганда. Тоа прво, е жалосно затоа што таквите како тебе воопшто не ги интересира што значи за Македонија, масовно да се шири таква пропаганда, туку на тебе ова во интерес ти оди само поради тоа што тие зборат против владата, без разлика дали со тоа дејствуваат и против својот народ.

Жалосни сте.

А против кого дејствува нашата влада,си се запрашал ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom