Внимание!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Na partiski mislev de,ostaj me mene inaku jas sum za Srbija i Grchki platenik sum.Ne se zamaraj so takvi "shpijuni" ko mene :)

Ти си српски гзолижач, бугароман, европотрт, соросоид и гркољуб.

Се, само Македонец не.

Ти си српски гзолижач, бугароман, европотрт, соросоид и гркољуб.

Се, само Македонец не.
и иден воспитувач на мали сдсм-овски дрончиња не го заборавај тоа
Он ќе воспита генерации и генерации на дронови во името на сдсм

Значи јавно стрелање ...Кинески лек:pos2:

Се известуваат граѓаните на Република Македонија дека во нашата држава се појавил нов вид на вирус кој добива заканувачки размери на епидемија!

Внимание !!!

Новиот вид на вирус ја инфицира и владата!!!! :vozbud:

Македонија не е демотивирана од грчкото вето во Букурешт и ќе работи со сите сили да влезе во НАТО и Европската унија. Тоа е една од пораките кои денеска и утре македонската Влада ја пренесува на над 200 претседатели, премиери, министри, и претставници на влијателни мегунаронди организации.

„Македонија е сосема подготвена да биде активна во билатералните односи со Грција, да ги покани нашите колеги грчки политичари да бидат наши гости. Доколку постои можност и расположение подготвени сме и ние да учествуваме, доколку бидеме поканети на нивни настани“, изјави Антонио Милошовски, министер за надворешни работи.

А1

реален, Македонец си..или Србин од Прилепа ко другар ти???

последно време многу ероли, беџетиевци и македончиња со српски комплекс ми бодат очи

овие од Фиром најдоа партнер во А1 за евроинтеграција
а А1 нема вести што не ги изпревртува и се труди да ги стави против владата
доказ е веста за пукањето во кичево денојве А1

овие од Фиром најдоа партнер во А1 за евроинтеграција

Kako prvo samite svesno ili nesvesno go menuvate imeto a potoa drug vi bil kriv od porano.:tapp:

Ne bre toj Grk e jas sum Srbin,Srbofil i Srbokomunjar inaku :)

Значи јавно стрелање ...Кинески лек:pos2:

Za ovie od dpBne nema vakcina,potpolno se soglasuvam so Kineski lek!

Kako prvo samite svesno ili nesvesno go menuvate imeto a potoa drug vi bil kriv od porano.

Името е такво какво што Крио и Црвенковски го сменија без да се консултираат со народецот.

Затоа и го напишав постот, каде што 100% сум уверен дека ќе се пронајдеш...Рубин iz Srbije...

П.С.
Кој ти го дал ова хомосексуално име...

последно време многу ероли, беџетиевци и македончиња со српски комплекс ми бодат очи
Македонцки, ти Македонец си или бугар ?

Ne bre toj Grk e jas sum Srbin,Srbofil i Srbokomunjar inaku :)
знаеме што си одрод..србин из прилепа...него..кажи....табаните со кој брич ги бричиш

мислам деко со црвеното сам си одоговори, а тоа што на прашање одговори со прашање кажа многу, уште да објасниш како ме поврза со бугарите..или тоа махинално..од рефлекс и премногу тренинг

Името е такво какво што Крио и Црвенковски го сменија без да се консултираат со народецот.

Ti pojma nemash dali si Makedonec ili Hunza od Pakistan pa za imeto kje se sekirash,shto te gleam chuden.Pa koga Krio i Crvenkovski go smenija imeto shto ne go vrati Gruevski nazad i da bideme nachisto koj e patriot koj predavnik?

Ne bre toj Hunza "patriot" e direkten ako ne i pluknat potomok na Aleksandar The Grejt.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom