Вмро го осуди поставувањето на бистата

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
Prodavam bista na Todor Aleksandrov, ako ima zainteresira na pp :pos:

ако ја имаш и старата плоча на Мара Бунева може да ги таксаме двете имам купци еве овој Парамаунт ке ги земе да му ебам мамата у ушеsd

Тодор (Тошо) Александров, како и неговиот крвав комнистички брат, Тодор (Тошо) Живков, от винаги са били најчист б`лгари..
Да им ибам таја семката татаро-монголска!

1. Ne treba da se odrekuvame od istoriskite lichnosti, kakvi i da se tie. Vaka istoriskite lichnosti ni gi prisvojuvaat veshtachki sozdadeni nacii kako bugarskata.

2. Voopshto ne treba da se posvetuva vnimanie na bugarskite shpioni kako Karakachanov, koi svojot politichki zhivot go gradat vrz pravenje incideti so/vo Makedonija. Takvite se politichki marginalci. Stavete na "ignore" inaku gubime nie!!!

3. Ne postoi "bugarsko VMRO" i nikogash ne postoelo. VMRO bila i e makedonska organizacija koe nema ni najmala vrska so bugarskata agentura sobrana vo tnr. "VMRO-BND". Celite na VMRO za obedineta Makedonija na Makedoncite se sushta suprotnost na idejata za Sanstafanska Bugarija.

4. Ushte pomalo vnimanie treba da im se posvetuva na shepata prodadeni melezi kako Viktor Kanzurov ili ... ne ni mu go znam imeto na toj seljakot vo Veles, chie najgolemo dostignuvanje e da izjavat javno deka se Bugari. Nikoj ne im e kriv. Ako se vrtime kon toa shto kazhalo sekoe seljachishte...

5. Dajde proredchete gi temive za Tatarite, stanuvaat krajno dosadni.

.

Da ne meshame babi i zhabi ! :helou:

Do sega samo nacistite, donekade komunistite i talibanite vo Afganistan sa poznati kako rushiteli na pametnici ! :wink:

Ајде чим е така, да дојдам утре да подигнам споменик на Александар Македонски во Софија може?Татарко?

5. Dajde proredchete gi temive za Tatarite, stanuvaat krajno dosadni..

На кој ќе му караме мајче шајче после?:vozbud:Тука тие имаат комична улога..Посебно јаки ми се нивните филмови документарни!

2. Voopshto ne treba da se posvetuva vnimanie na bugarskite shpioni kako Karakachanov, koi svojot politichki zhivot go gradat vrz pravenje incideti so/vo Makedonija. Takvite se politichki marginalci. Stavete na "ignore" inaku gubime nie!!! .

Говното не е никаков `маргиналец` ами еден од високите ешалони на државна сигурност од времето на Тодорчо Живков...
Сите лидери на политички партии во денешна Бугарија, се бивши членови на бугарската ДС:::
Каракачанов, Сидеров, Дуган, Станишев, па и самиот `цар`Сиеончо-будалончо...
Тие се шефовите на бившата ДС
Така да, сега воопшто не е важно кој ќе дојде на власт..сите се КГБ, и му одговараат на Центарот, кој, се разбира, е во Москва...
:pos2:

Da ne meshame babi i zhabi ! :helou:

Do sega samo nacistite, donekade komunistite i talibanite vo Afganistan sa poznati kako rushiteli na pametnici ! :wink:

A да ама на истoриски вредни споменци, а не некакви си камења на анти македонци

Полицијата го гони Драги Каров за споменикот на Тодор Александров

Полицијата од Велес против велешанецот Драги Каров поднелa барање за поведување на прекршочна постапка за прекршоци против јавниот ред и мир - за неовластено истакнување на знаме или грб, кој не ги содржи обележјата утврдени со закон.
“Пријавениот на 2 февруари, годинава, во дворот од неговата куќа на улица Прва комуна во Велес, откри спомен обележје на Тодор Александров, без одобрение на надлежните градски власти“, се вели во соопштението од МВР.

Гледам дека БГ концертот во Струмица преминал при голем успех ! :wink:
Верно ли ? :smir:
Буахахахахахахахахахх...иииииии...хахахахахахахахахахх!!!!!!!!
Така ли ве лажат?
6 (ШЕСТ)бугарофили ако ги броите за многу луѓе, тогаш имало многу!
А да...и уште некои...најверојатно роднини и пријатели на изведувачите...
Буахахахаххахахахахах!

Ushte pomalo vnimanie treba da im se posvetuva na shepata prodadeni melezi kako Viktor Kanzurov ili ... ne ni mu go znam imeto na toj seljakot vo Veles, chie najgolemo dostignuvanje e da izjavat javno deka se Bugari. Nikoj ne im e kriv. Ako se vrtime kon toa shto kazhalo sekoe seljachishte...

Ок, Мисирков, се е у ред ... Само се прашам - зошто тие, кои се изjаснуват како македонци во Бугариja се нормални, а Канзуров и други, кои тврдат дека са бугари во Македониjа се предавници, продадени мелези и селjaчишта :toe:
Кога некоj дваесетинагoдишен македонец, ако и да е форумец, се изчепи "Во Македонија НЕМА БУГАРИ!Има шитнати душички како тебе за гревота сте жими се..Си го шиткате газот на татарите..", нема как да не се намерат и некои наши, кои да врекнат "Во Бугарија НЕМА МАКЕДОНЦИ!Има шитнати душички како тебе за гревота сте жими се..Си го шиткате газот на македончинjaта..".

ДПМНЕ, како и други ваши партии, го осуди поставувањето на таja пуста биста. Во право са, штом е дивоградба :nenene: . Бил сум во Матка, е те там ако ги изчистите пол од дивоградбите, цена нема да имате :smir:

post_new.gif
денес, 19:04 teres vbmenu_register("postmenu_", true);
Почетник

Регистриран: Mar 2008
Мислења: 0
reputation_grey.gif

icon1.gif
sm
Ei mrasni srabski okupatory na Bulgarska Vardarska Makedonia pomnete mi dymata.Nie makedonskite bulgari tvardo sledvame zavetite na sastia toia Todor Alexandrov ciito bust bytnahte vcera i vi garantiram edno nesto: STE VI IZBIEME VSICKI KATO MRASNI PSETA DO POSLEDNIA MRASEN SARBIN!!! Ste zapocneme s redaktorite na ebanite vi prosrabski vesnici,televizionnite kanali i ste prodaljim s vsicki tia lajeistorici -pomiari, "anticki makedonci" i tiam podobna izmet.Ste se vargaliate v prahta i ste molite za milost pobedonosnite bulgarski voinici kopelenca mrasni. MAKEDONIA E BULGARSKA ZEMIA NEMA DA BIDE SRABSKA TIA!!SAN STEFANO V NASHITE SARCA !!

SMART ZA PREDATELITE NA BULGARSTINATA V MAKEDONIA!!!
user_online.gif

teresПогледни го јавниот профилИспрати приватна порака до teresНајди повеќе мислења од teresДодади го teres во листата на пријатели

Еј бугариштата се закануваат, ахахахахахааххахахах

post_new.gif
денес, 19:04 teres vbmenu_register("postmenu_", true);
Почетник

Регистриран: Mar 2008
Мислења: 0
reputation_grey.gif

icon1.gif
sm
Ei mrasni srabski okupatory na Bulgarska Vardarska Makedonia pomnete mi dymata.Nie makedonskite bulgari tvardo sledvame zavetite na sastia toia Todor Alexandrov ciito bust bytnahte vcera i vi garantiram edno nesto: STE VI IZBIEME VSICKI KATO MRASNI PSETA DO POSLEDNIA MRASEN SARBIN!!! Ste zapocneme s redaktorite na ebanite vi prosrabski vesnici,televizionnite kanali i ste prodaljim s vsicki tia lajeistorici -pomiari, "anticki makedonci" i tiam podobna izmet.Ste se vargaliate v prahta i ste molite za milost pobedonosnite bulgarski voinici kopelenca mrasni. MAKEDONIA E BULGARSKA ZEMIA NEMA DA BIDE SRABSKA TIA!!SAN STEFANO V NASHITE SARCA !!

SMART ZA PREDATELITE NA BULGARSTINATA V MAKEDONIA!!!
user_online.gif

teresПогледни го јавниот профилИспрати приватна порака до teresНајди повеќе мислења од teresДодади го teres во листата на пријатели

Еј бугариштата се закануваат, ахахахахахааххахахах

Истата порака и на мене ми ја прати :pos2: копи-пасте убијци.:tapp:

и мене истата ми ја прати доби дв реда пцуење и тоа што ке му праиш гнсаса Циганска sd

И дури денес преземено нешто, пост фестум?
Инаку, околу стоката која вознемируваше на ПП, и да сакате да го опцуете, немате веќе шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom