Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа е само заради тоа што и тебе те фатила "портокаловата параноја", па неможеш да видиш што се крие во предлогот на ДУИ, Претседателот да се избира во Собрание.
Тоа е само заради тоа што и тебе те фатила "портокаловата параноја", па неможеш да видиш што се крие во предлогот на ДУИ, Претседателот да се избира во Собрание.
Ооооо семоќен јасновидецу....кажи ми што виде ти?
ЈАс пишав АРГУМЕНТИ зашто сум за таков тип на избор, а ти си критика ради критика...трескај зелени и трескај, пошто аргументи ...јок
Ова у СДСМ ги собираат и им прават листа од типот:
"портокаловата параноја", „клети вмровци“, „маркетингшка влада“...и такви срања...ако, ако, затоа и рејтингот глеам им иде у супер надолна линија!
Се крие Потпретседател Албанец, ете тоа се крие.
Ако не разбираш не треси зелени за да се глупираш.
Е сега ме фати.
Од кај знаеш дека идам од штабот:pos2:
Море ти глуп си или вежбаш за глуп???
Мешаш баби и жаби!
За цензус и начин на избор праиме муабет, а за потпретседател Албанец, што е битно како се бира Претседателот?
Сеа знам што ќе какаш, ама друго е муабетот!
НЕО-Комунистиве само за вакви работи се рчкаат, пошто НЕМА ЗА ШТО!
ЈАс сум за предлогот на ДУМ...да се бира во Собрание! Па, и така секогаш, кој е на власт добива претседател СДСМ-Киро, ВМРО-Борис, СДСМ-бранко (намерно е со мала „б“)...Вака, нема да има нерегуларности, нема да има полнења, нема да има инциденти, нема да има уценувања...![]()
Јас сум против оваа одлука на ВМРО и поддршката за истата од СДС.
Ова се прави пред се да се неутрализираат неопределените и незадоволни потенцијални гласачи.
Бидејќи нивниот број е навистина голем, со оваа промена единствено партиите добиваат.
Ако реално размислиш,со оваа одлука и партиите губат,само имаат среќа што 80% од Македонскиот народ кратко памети,за следните парламентарни избори.ЉуБчо се извини еднаш за Борис во стилот:
-Извинете Македонци што ВМРО ви го “свирна“ со изборот на Борис,само заборави да каже дека,после таквиот чин нема каење.![]()
Не бе.
Тебе те правам глуп.
Ем тоа со твои зборови.
Еве види колку убаво си напишал дека го подржуваш предлогот на ДУИ.
А само кратковиди или оние што само портокалово гледаат, можат да подржат таков предлог.
Ааа...знам, вие сте со ШИРОКИ ПОГЛЕДИ НА СВЕТОТ
Само кажете кога ќе праите геј парада тоа левите, ние десните да доеме да ви мавнеме еден НЕПРАВО-ЧОВЕКОВ ќотек!
И викам ја да не ви даваат од тие халуцинирачкие печурки, они неее...цел штаб ви е у бело...до душа малку сте у криза (8% рејтинг) откако ја фатија Чочоровска, али...ќе најдете некое каналче, ако најдете
Не бе.
Тебе те правам глуп.
Ем тоа со твои зборови.
Еве види колку убаво си напишал дека го подржуваш предлогот на ДУИ.
НЕО-Комунистиве само за вакви работи се рчкаат, пошто НЕМА ЗА ШТО!
ЈАс сум за предлогот на ДУМ...да се бира во Собрание! Па, и така секогаш, кој е на власт добива претседател СДСМ-Киро, ВМРО-Борис, СДСМ-бранко (намерно е со мала „б“)...Вака, нема да има нерегуларности, нема да има полнења, нема да има инциденти, нема да има уценувања...![]()
А само кратковиди или оние што само портокалово гледаат, можат да подржат таков предлог.
Остај го ти Љубчо, он е историја, а тука се дебатира за ДЕНЕШНОСТА.
А денес СДС се извинува, ама не кажува за што...Значи за СВЕ...Криминални приватизации, 250.000 државјанства, ТАТ и остали штедилници, стечајци, по еден вработен у семејство...за све...
Еве, кажи ЕДНА, ама само ЕДНА работа, ДОБРА што ја напраиле твоиве...
ЕДНА наброј...и се откажуем и од форуми и од дебати...
Пак ќе повторам ЕДНА!
И ако имаш нешто околу ова да кажеш, бујрум речи, а ако не продолжи да си ја истакнуваш твојата "интелигентност"
Интелигенцијо, кажи ми дека ти ја поддржуваш изменава бидејќи народот има корист од неа, а не партиите. Па тогаш најди на друг да му се правиш паметен.