Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:nesvest:sto e razlikata megu tamponi i vloski?
ne ste dovolno informirani.zemete malku citajte pa ke vidite sto e poarno:uvo:
Работата е како се чувствуваш поудобно,посигурно...а не да прочиташ и готово
Еве јас читам дека тампоните се посигурни ако правилно ги користиш,поудобни биле,не се познавало и незнам уште што.Ако некому му се подобри слободно нека си користи,јас сум за влошки,страв ми е од тампони,имам пробано и не дека ги осеќав ама цело време ме мачеше психата
A moze li nevina devojka da koristi tamponi?
Па на одмор мора тампон де. Нема само да седиш на плажа затоа што нејќеш да ставиш тампон. Ама кога не си на плажа, зошто да ти е неудобно?Абе и јас користам влошки,ама па ако имаш ко ќе си на одмор или ќе употребиш тампон или нема да се капиш.Ај сега...
bravo ubo im kaza.ako se namesti pravilno voopsto ne se oseka.za na plaza obavezno tamponi.i da ne odis na plaza,za na leto vo zestinine samo tampon.gadno e so vloska na 30 stepeniDevojcinja dragi, neznam dali da se smeam ili da placam... Ve zulja tamponot!? Toa znaci deka ne si go namestila kako sto treba zlato moe, zatoa se prasuva mama, drugarka, sestra... Tamponot e pohigienski, so nego se cuvstvuvam mnogu poslobodno otkolku so vloska, nema fleki na intimiot ves, nema neprijatna mirizba, nemora da go steluvam odmorot so onie denovi, mozam slobodno da trcam i skokam ako sakam. Vloska sekako preku noc, no denski tamponot e pokomforen i nemojte da se plasite treba malku poveke da go piknete vo sebe taka nema da go cuvstvuvate i nemojte da zaboravite na vreme da go smenite, toj nema sam da ispadne (osven ako ne dozvolite da se nacica so krv pa poradi gravitacijata da se lizne ups). A za onie koi ljubomorno go cuvaat svojot himen postojat taka nareceni MINI TAMPONI e tie se za devicui ne se plasete dragi devici vasiot himen ke ostane intakten... Da da stvarno zalno e utre da i kazes na drugarka ti u poverenje" tamponot mi bese prv" hehe mala sega Ja sum za tamponi ako toa ve interesira.