Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај размисли убаво: бугарија и сексНе ги пуштив видеава но да прашам има нешто поврзано со љубов и секс чисто да знаеме дали вредат да се погледаат![]()

Пошто гледам чупина на почетниов екран од видеава јас се сомневав дека во нив има некој водич како младите бугарки се снајдуваат во немачка и не сакам да пуштам да не ми се скрши филмотАј размисли убаво: бугарија и секс![]()

A video blog or video log, usually shortened to vlogШо к.. е влог бе?

Ја будала си мислев дека знам што е влог. (улог - на српски)A video blog or video log, usually shortened to vlog
не биди ко паднат од марс во 2016та![]()
да де, на видеата во првиот пост ќе пишуваше Daily влог (по српски)Ја будала си мислев дека знам што е влог. (улог - на српски)

ОК тоа. Мојата реакција се однесуваше на првичниот впечаток кога го видов само насловот, во нови теми.да де, на видеата во првиот пост ќе пишуваше Daily влог (по српски)![]()
мојот прв впечаток беше со такво бара ова во љубов и секс ама еве 2 дена ни авторот кажува нит некој другОК тоа. Мојата реакција се однесуваше на првичниот впечаток кога го видов само насловот, во нови теми.

„Шта то беше, шта то беше љубав?“Ве дупи авторот тука е сексот на темата.