Влијанието на oблините во нашето општество ?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
01:52

МИслење колку влијаат облините при избор на партнер ?

Pa zar nekoj bi se zaljubil vo preubava ama EPTEN DEBELA i nezgodna devojka? Jas da bidam realen mislam deka ne pa taka da oblinite vo naseto opshTestvo igraat golema uloga :wink:

P.S. plus ako dotichnata ima takvi oblini kako na primerite i se brishe eden minus poradi da receme neubavina ili nesto slicno (vo najgolem broj od slucaevite e taka so zgodnite a grdicki devojki) .

волкави цицки се грди,најубаво златна средина и не ми играат облините голема улога,реков голема,несакам даски :icon_lol:

Кој не сака да види девојка со добро обликувани големи гради и убав заоблен задник?
Тоа е физичка убавина која секогаш се ценела и секогаш ќе се цени.
Замислено е само по себе жената да има таква форма, а кога се тоа ќе се истакне на вистинскиот начин, само и додава убавина на сликата.
Така да, игра голема улога.
Исто како што јас сакам да видам голем и висок маж со мускули, наместо детенце.

Sweden, ubavo go kaza toa vo "naseto" opstestvo. Seto toa sto go navedovte e tocno, samo sto za zal kaj nas, ako e nekoj takov "kul" vednas mu lepat etiketi. (kurva ili peder). Sami si ja unistuvame ubavinata, za zal.

Па нормално дека играат улога облините.Секако не може да бидат сите совршени меѓутоа што е поблиску до совршена форма тоа е поубаво.Значи некоја си златна средина.

Ubaviot zbor zelezni vrati otvara, ama ubava cicka gi rushi! Taka direktno.

more zlatna sredina nema poubavo mislam.

Кај мене влијаат и тоа прилично...само обратно пропорционално.

Не ме привлекуваат машки примероци со истакната облина > стомак кој трча 5 минути пред него.

:)jas ne se palam so maski so oblini( muskuli biceps tricep ova ona....)

sto znma ne sakam ni skembari da se razbereme no da zlatna sredina e naj ok istovo e i za zenskirte:)

Аиде, ти ебам македонците само да се форсирале тие идеали од тз Антички Грци и Нослести Италијани!!! :)) шала

Големи цицки = добро млеко носи
Широки колкови = плодна
Дигнато газе = полесно за спарување а и бога ми појака мускулатура/нашите деца лесно ќе бегаат од рисот!

Тоа се некои генетско вградени идеи за барање на соодветен партнер.

Не постои убавина, има само ефикасност и ефективност за продужување на расата, отстранување на лошите гени. Но, не е све во лепота па некои грди луѓе се стварно паметни, некои убави се стварно дебили. Според тоа, не има во сите врсти и дезени...

Е сега перверзијата е што ретко кога сексот е за парење така да овие пропорции се само за лепе очи и пенетрација без поента. Ал важно се журкаме!!!

И јас сакам жени со облини...несакам анорексии некои 35 кила и главата на неа само нешто да фатиш бе...полни раце работа нели :pos: :je:

Поштувам цури - таманка. Цицка - да не се опира на стомакот, значи цврста и не многу голема, а г’з - да има да плеснеш и да се чуе. :zlo: Иначе гзот ми е побитен, пошто тоа е околината која поише ја „употребуваш“ за разлика од горниот дел на партнерката. И така, си се отворив ја. :) У секој случај битни се облините, но не и пресудни во изборот на партнерката.

Па како помала преферирав машки со мускули (бицепс,трицепс) незнам кој други глупости.Али сега некако ми се измени вкусот и повеќе сакам пунички не многу дебели онака ко што рекоа некој машки за женските да има што да фатиш.И ич ама онака ич не сакам слаби машки-такви ко пред кршење или да имам поширока рака од неговата аууу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom