Владо Илиевски

• Креатор на темата Креатор на темата vojvodata
  • Време на започнување Време на започнување
TaZZ(BoomBoy) напиша:
ААА добро е.На списокот се повикани и Илиевски, Боцевски,Стефанов,Мираковски,Грнчаров,Гоцевски и за жал Богоев!!!
Да се надеваме дека ќе одиме на ЕП!!!
Одма ке ти кажам не одиме!:smir:

Е тоа е тоа!!!Влатко Илиевски повторно ќе биде водич на нашата репрезентација!!!Сабајлето прочитав---100% играл за нас!!!

Сега со господ напред и ајде на ЕП !!!!

Да да Илиевски е примен во репрезентацијата...сега прочитав:)

Ма душа продадена, јас ако отидам да ја гледам репрезентацијава во живо, има да му се изнапцујам на предавникот, макар и 50 коша да даде и да не однесе на европско, зашто ако му беше до Македонија него, ке играше мноооооогу порано а не сега кога мора да се игра.

:ban?::ban?::ban?:

Абе Влатко Илиевски нејкаше да игре за репрезентацијата поради мајмунот селекторот што беше а оваа година ако сакаше тој мозеше да игре за Словенија ама ке игре за нас.

Абе Влатко Илиевски нејкаше да игре за репрезентацијата поради мајмунот селекторот што беше а оваа година ако сакаше тој мозеше да игре за Словенија ама ке игре за нас.

Не, не, целата приказна беше дека ако не игра две години за Македонија ке може да игра за Словенија, ама со новите правила на ФИБА, секој повикан играч мора да се појави во репрезентацијата иначе ке биде суспендиран во сите натпреварувања и ке треба неговиот клуб да плаќа голема оштета, што еднаш и се случи со Илиевски, а веке вториот пат, може да биде кобно и за неговата кариера, па затоа и се реши, да не речам беше приморан да дојде.

Илиевски добро направи што не играше за репрезентацијата и си помисли малку за него ако играше сега ке играше за олимпија Љубљана не е прв играч што отгажал на репрезентација а знам дека и од поодамна беше скаран со Давитков

go sutnaa od slovenska reprezentacija i op pak se vrati!!! LESI SE VRACA KUCI!!!!! ne deka bese skaran so joco tuku mu se igrase za slovenija

se nadevam na negov pogolem ucinok vo reprezentacijata i so gospot napred.! vo novi pobedi!

Тоа дека сакал да игра за Словенија се чисти измислици празни муабети нема ништо лошо што си помисли малку за својата кариера па 500 000 евра му дава Лотоматика не репрезентацијата а и да играше за репрезентацијата пак некој ке го пцуеше во Македонија никој не го цени а погледнете за кои клубови играл значи вреди нешто лани имаше 12.7 просек во Италија ке игра за шампионот Монтепаски нека му е со среќа

Тоа дека сакал да игра за Словенија се чисти измислици празни муабети нема ништо лошо што си помисли малку за својата кариера па 500 000 евра му дава Лотоматика не репрезентацијата а и да играше за репрезентацијата пак некој ке го пцуеше во Македонија никој не го цени а погледнете за кои клубови играл значи вреди нешто лани имаше 12.7 просек во Италија ке игра за шампионот Монтепаски нека му е со среќа
ti mislisi deka e izmislica!!!! dimce gastarski mu e brat ( za lugeto sto ne znaat) i ziveese kaj mene u maalo i koga go prasavme zasto ne igra vlatko- RECE: SAKA DA IGRA ZA SLOVENSKA REPREZENTACIJA!!! i na kraj koga ne ispadna nisto se siminja pred zgrada i vika ne go sakaat vo slovenija sega koga i da go pobaraat vo makedonija ke se vrati!!!!!! i oppppppppppppppp eve go vlatko ilievski vo makedonska reprezentacija so novi sili do novi pobedi!!!! samo lugeto sto mnogu dobro sledat basket nema taka lesno da mu oprostat

:ban?: :ban?: :ban?:

Како ние на пример.

А од кај бе има 12 поени просек? Дај најди ми ја таа статискита, сакам да и ја покажам на балдза ми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom