Владава премногу се саморекламира?! СДСМ љути.

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Види: Која опција ти би ја одбрал?

1. Ем ти земаат, ем ти даваат и ем се рекламираат.
  2. Само ти земаат, ништо не ти даваат и не се рекламираат.
Според анкетите (а тие иако не се признаени од СДСх, сепак се покажаа дека се точни), таквите како мене што би ја одбрале опцијата 1 се се’ поише, а не се помалку. Ај да се обложиме - еве го 22 Март не е далеку.
gwujo so leva raka dava denar, a so desna bara da mu vratis dva denari
kapiras tesko a...:nenene:

neviden bezobrazluk, araclija so tapija. nevideno nestso uste go velicat sramota malku mu je ovj:sekss: na narodot nas. mu treba poveke :sekss: pa da se svesti mozebi gresam?
abee ti ubavo si kaza megjutoa mu odgovara na nekoj ovde da bide gazen jas ne znam so narod ke bevme.....loso stvarno

Дај бре луѓе доста со тоа рекламирање се знае што значи тој збор или да ви кажам што е реклама тоа е да рекламираш некој производ а ова е сосема друго тоа е за подигање македонскиот морал.Како што гледам тој морал на поединци на форумов им фали.Тоа значи да тие поединци треба повеќе да се заангажираат да створат нешто повеќе за Македонија.

Дај бре луѓе доста со тоа рекламирање се знае што значи тој збор или да ви кажам што е реклама тоа е да рекламираш некој производ а ова е сосема друго тоа е за подигање македонскиот морал.Како што гледам тој морал на поединци на форумов им фали.Тоа значи да тие поединци треба повеќе да се заангажираат да створат нешто повеќе за Македонија.

Џабад друже џабад не те разбираат или пак те разбираатама проблем е што нивните водачи излегоја и секој ден го повторуваат истото.Сакале да знаат каде се трошат нивните пари.Знаат овие од СЕ-ДЕ-СЕво каде да погодат.Меѓутоа и тие се прочитани и освен неколку членови и симпатизери по форумиве сите му го свртеа грбот.

Даме ти си бе ? :)

Ти звучи ова познато:

"Во широк смисол на зборот, рекламата претставува определена форма на дејство врз определена индивидуа со употреба на средствата на комуникација се со цел да се постигне определена претходно планирана цел."

Знаат овие од СЕ-ДЕ-СЕво каде да погодат.Меѓутоа и тие се прочитани и освен неколку членови и симпатизери по форумиве сите му го свртеа грбот.

Abre ti pochna kako Florovski koga kje izlezeshe od govornica : Nie kradime ama i vie kradevte.

Abre ti pochna kako Florovski koga kje izlezeshe od govornica : Nie kradime ama i vie kradevte.

A што има тука чудно?Само во една прилика ја с ти кажав дека не ме засегаат многу нити вашите а нити другите.Само кажав дека на вашите ,овие другите можат водичка да му носат кога е во прашање криминалот.

Даме ти си бе ? :)

Ти звучи ова познато:

"Во широк смисол на зборот, рекламата претставува определена форма на дејство врз определена индивидуа со употреба на средствата на комуникација се со цел да се постигне определена претходно планирана цел."

Точно е тоа ама планираната цел е друга цел а не како што сакаш да ја прикажеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom