Владата на ВМРО “најуспешна“ влaда досега

• Креатор на темата Креатор на темата multy five
  • Време на започнување Време на започнување
А ти значи конкретно само за тој спот зборуваш,аха,епа прво јас мислам дека не е финансиран тој спот од влада,а инаку во право си до некаде,јасно ми е дека некој можи тој спот да го изиритира ама прашање е кој?Конкретно во тој спот од 7-8 мин.има многу вистина,а не си го сватил изгледа како шо треба,спотот не сака да кажи буквално дека готово сега подобро живееме,туку дека работите пчнаја да се движат во права насока,тоа така брзо изгледа и е кажано на спот од 7-8 мин.во реалниот живот тоа е многу поспоро али пак ќе ти речам дека почнува оваа влада да ја одкочува работата шо некој друг ја закочил и понатаму се трудат да ја кочат,а тоа не е во интерес наникој.Јас го бранам само тој то работи како шо треба,во моментов тоа е владата,да работеше и сдс како што треба и да се подобруваја работите за народот и нив ќе ги бранев,иако знам и сигурен сум дека тие никогаш нема да работат како шо треба оти тие се навикнати само на цицање и крадење од државата-народот,сакаат само тие да имаат и никој друг и тоа му е многу јасно на сите (што не се задоени со плаво млеко) и сите видоја што направија сдс и компанија.

Јас го разбрав спотот убаво. И тебе те разбрав ама пак не гледам потреба и корист од тој спот. И тука не сум осамен, за овој спот имаше отворено тема. За спотот дала пари владата, тие се од буџет. Ако знаеш дека е финансиран од друг кажи. Не верувам дека министрите извадиле пари од свој џеб и го платиле. Нема потреба некој да кажува дека работиле почнале да се движат. Тоа ќе го осетат граѓаните.Нема потреба за тоа да се трошат големи пари. Вака излегува како партиски спот платен со државни пари. Од другите спотови државата има корист и затоа ги оправдувам нив. И јас после Љупчо не верував дека ВМРО ќе работи како што треба. Но ме демантираа. И признавам е досагашната влада е со најдобри повлечени потези до сега. Но тоа не значи дека треба да молчиме ако некој потези не ни се допаѓаат.

Да,се истрошија гуртните и сега работите почнаа да се откочуваат па нема запирање,а ваму провалија,длабока бездна,во која доколку пропаднеме никој нема да не извади.Од друга страна владата не е воопшто навикната на крадење и цицање,па погледенете ги само кутрите министри и премиерот,сето сиромаштија отепана,што се по 3-4 станови на мајчино име(Гвујо)или златни акции во Комерцијална и Стопанска банка на 25 години(Миле),или фабрика од 20 милиони евра на татково име(Веле),па тоа не е кражба и цицање од народот,тоа си се нормални работи за поштени министри во Македонија кој овој имот го стекнале со крвава пот по рудниците низ Македонија и по малку со садење тутун оти од друго и не се стекнуваше такво богатство во изминатиов период кога од арамиите на СДСМ не можеше да се дојде на ред.:)

ti izgleda ne si pratel mnogu vesti koa tvojte bea na vlast pa ne znaes. gruevski bese sovetnik vo srbija za taka pogolema para i od tamu mu se stanovite, a poveketo ministri poteknuvaat od bogati familii pa od tamu imot.

a za bucko da ti kazam pred da stane minister ziveese vo kuka so majka mu i tatko mu (2 kuki do mene), otkako stana minister pocna da pravi kuka u zdanec i toa golema kuka, za od koga se trgna od funkcijata na premier da ima stan vo karpos, kuka vo zdanec i kuka na vodno (ovoj imot mene mi e poznat moze ima uste nesto). aaa da i da ne zaboravam kupi nov merced B klasa za negovata bivsa zena i za nego nov citroen od tie naj golemite. inace samo da te potsetam on ne mozel da ima privatni biznisi dodeka bil drzaven sluzbenik pa zatoa nemoze da zaraboti tolku pari!! sea da se prasame samo do kade mu se parite?

a za site sto ke kazat deka vladata e kriva sto poskapele prehrambenite proizvodi samo ke vi kazam da gledate CNN tamu ubavo kazuvaat deka hranata e poskapena vo celiot svet poradi GLOBALNOTO ZATOPLUVANJE a ne poradi makedonskata vlada. inace samo za primer ke vi posovam deka vo kina mesoto e poskapeno za 38% a site drugi raboti za poveke od 15%.

inace da ne bese ovaa vlada neznam bas dali na vreme ke se zavrsese novata sportska sala vo skopje, dali ke se namalese danokot i dali ke se podobrese zdravstvoto i znam deka tuka ke kazete deka ne e podobreno pa samo ke ve prasam dali poveke sakate da ve operiraat vo cista (sterilna) sala ili vo nekoja polna bakterii kakvi sto bea!!!

Јас го разбрав спотот убаво. И тебе те разбрав ама пак не гледам потреба и корист од тој спот. И тука не сум осамен, за овој спот имаше отворено тема. За спотот дала пари владата, тие се од буџет. Ако знаеш дека е финансиран од друг кажи. Не верувам дека министрите извадиле пари од свој џеб и го платиле. Нема потреба некој да кажува дека работиле почнале да се движат. Тоа ќе го осетат граѓаните.Нема потреба за тоа да се трошат големи пари. Вака излегува како партиски спот платен со државни пари. Од другите спотови државата има корист и затоа ги оправдувам нив. И јас после Љупчо не верував дека ВМРО ќе работи како што треба. Но ме демантираа. И признавам е досагашната влада е со најдобри повлечени потези до сега. Но тоа не значи дека треба да молчиме ако некој потези не ни се допаѓаат.

a cim si zapoznaen so spotot tolku dobro znaes kolku pari se dadeni za nego? ja ne mislam deka se mnogu a so toa ke se informira narodot sto se slucuva. sepak tie se narodni izbranici i ne pravat nisto dr osven sto si ja vrsat svojata rabota go informiraat narodot. inace znam deka toa e rabota na novinarite ama koga oni ne si ja vrsat rabotata kako sto treba i ne gi kazuvaat pozitivnite raboti tuku samo negativnite togas mora vaka!!

[acko]®;996731 напиша:
ti izgleda ne si pratel mnogu vesti koa tvojte bea na vlast pa ne znaes. gruevski bese sovetnik vo srbija za taka pogolema para i od tamu mu se stanovite, a poveketo ministri poteknuvaat od bogati familii pa od tamu imot.

a za bucko da ti kazam pred da stane minister ziveese vo kuka so majka mu i tatko mu (2 kuki do mene), otkako stana minister pocna da pravi kuka u zdanec i toa golema kuka, za od koga se trgna od funkcijata na premier da ima stan vo karpos, kuka vo zdanec i kuka na vodno (ovoj imot mene mi e poznat moze ima uste nesto). aaa da i da ne zaboravam kupi nov merced B klasa za negovata bivsa zena i za nego nov citroen od tie naj golemite. inace samo da te potsetam on ne mozel da ima privatni biznisi dodeka bil drzaven sluzbenik pa zatoa nemoze da zaraboti tolku pari!! sea da se prasame samo do kade mu se parite?

a za site sto ke kazat deka vladata e kriva sto poskapele prehrambenite proizvodi samo ke vi kazam da gledate CNN tamu ubavo kazuvaat deka hranata e poskapena vo celiot svet poradi GLOBALNOTO ZATOPLUVANJE a ne poradi makedonskata vlada. inace samo za primer ke vi posovam deka vo kina mesoto e poskapeno za 38% a site drugi raboti za poveke od 15%.

inace da ne bese ovaa vlada neznam bas dali na vreme ke se zavrsese novata sportska sala vo skopje, dali ke se namalese danokot i dali ke se podobrese zdravstvoto i znam deka tuka ke kazete deka ne e podobreno pa samo ke ve prasam dali poveke sakate da ve operiraat vo cista (sterilna) sala ili vo nekoja polna bakterii kakvi sto bea!!!

Груевски и портпаролот на владата кажуваат едно а ти кажуваш друго. Тие тврдат дека становите се на мајка му. И дека они работеле во странство. А ти сепак кажуваш дека он ги заработил. Тоа се различни работи.Во онаа влада на Љупчо да не украдеш ништо ми е прсто незамисливо.Таму каде што и обезбедувањето се збогати некој да остане со чисти раце ми е незамисливо. За храната си во право. Уште пред еден месец за тоа се спорев со ИНТЕЛ. И му објаснував дека за тоа Грујо е најмалку виновен. Храна расте секаде. А за Бучко си сигурно пак во право. Крадел човекот и затоа заврши каде пто заврши. Оставен од сите.

[acko]®;996739 напиша:
a cim si zapoznaen so spotot tolku dobro znaes kolku pari se dadeni za nego? ja ne mislam deka se mnogu a so toa ke se informira narodot sto se slucuva. sepak tie se narodni izbranici i ne pravat nisto dr osven sto si ja vrsat svojata rabota go informiraat narodot. inace znam deka toa e rabota na novinarite ama koga oni ne si ja vrsat rabotata kako sto treba i ne gi kazuvaat pozitivnite raboti tuku samo negativnite togas mora vaka!!

Не знам колку пари се дадени. Нека каже некој ако знае. Владата не кажува. А од тој спотот државата дефинитивно нема никаква корист.За другите реков дека се корисни. Затоа и не оправдувам овој спотот да се финансира со државни пари. Ако сака ВМРО да се рекламира нека си плати свој спот. Само сум принципиелен. Ако е како ти што кажуваш значи владата изиграва некој државна новинарска институција. Смешно е тоа. Никаде го нема.

4 milioni evra za gradskiot prevoz,za okolu 40-50 novi avtobusi.

Doizgradba na Severna tribina

Renoviranje na zooloskata

Значи во времето на СДСМ кога Бучко живеел во некаква бедна куќа кога започна да краде,родителите на некои министри и премиерот од ДПМНЕ си биле богати оти добиле бинго или лото(бидејќи како поштени директори на фирми во времето на СДСМ не можеле да крадат) и сега само се знае дека децава министри си потекнуваат одамна од богати фамилии.Абе малку проѕирни ми изгледаат работиве,како да пиеме мастило овде на форумов или тоа е од воздушниов притисок?:)

Значи во времето на СДСМ кога Бучко живеел во некаква бедна куќа кога започна да краде,родителите на некои министри и премиерот од ДПМНЕ си биле богати оти добиле бинго или лото(бидејќи како поштени директори на фирми во времето на СДСМ не можеле да крадат) и сега само се знае дека децава министри си потекнуваат одамна од богати фамилии.Абе малку проѕирни ми изгледаат работиве,како да пиеме мастило овде на форумов или тоа е од воздушниов притисок?:)

И јас истото го велам,некои луѓе се спремни и да си ја продадат татковината за Бугарски пасош за да можат наводно полесно да патуват во ЕУ (по се изгледа само во мислите) или да си купеле некоја крнтија за 1000 евра поефтино,ама ..се би било убаво за верување доколку тие луѓе наместо 24 часа да солат памет на форумов би почнале да ги искористуваат привилегиите од Бугарската тапија.
Па што мајка си плаќал за бугар-тапија на крај краева?

..............................Абе малку проѕирни ми изгледаат работиве,како да пиеме мастило овде на форумов или тоа е од воздушниов притисок?:)

Da probame da dodademe maslinka, plus edno cadorce vo casata....mozebi ke se lizga polesno....:)!!!

Brat , daj brate argumenti...ostavi na strana pasosi...pardon...POJASI ZA SPASUVANJE kako toj na ABC...baska coekot kaza deka kupil falsiv i se zaeballl :).........dupnat bil....propustal voda....

4 milioni evra za gradskiot prevoz,za okolu 40-50 novi avtobusi.

Doizgradba na Severna tribina

Renoviranje na zooloskata
1.Za jsp pari i onaka trebase da daj,a ako se pametni nema da si igraat davam-ne davam.
2.Severna e glupost,treba nov stadion,no...
KAko bilo,dogovoreno e tenderot da go dobie firma na AP.Treba da dokupam,pa ne mi e vo int. celo ime.
3.Zoo treba dislokacija,ama to im e visa mat.

Мислам дека ако вака продолжиме ке испадне дека владава догодина ке не направи Шведска, никој не оспорува дека работи, ама нетреба ни да се оспорува дека и греши, пропорционално ако толку сака да се рекламира, нека ги рекламира и лошите потези, па народот ке знае работите да ги стави на кантар

Да во право си.Што има Кока кола да се рекламира уште ко цел свет ја пија и знаат дека е убава.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom