Ne e do to koj kolku ima,tuku kako ima.дај да бидеме реални ок?
4 стана се некое богатство се слагам..ама 4 стана се сиромаштија за способен стручњак во одредена област. зборувам за економистот груевски кој како што знаете го бараа во Србија а и де факто(да не листам по весници) СДСМ му понуди советничко место во министерство за финанси, значи 4 стана се сиромаштија за еден толку спосбен: економист, и не само економист туку и информатичар, доктор и така натака.
За богатствата на Веле или некој друг читам АБЦ ја тупи како од тутун не ги заработил значи АБЦ ако не патиш од комунистичкиот комплекс дека се што инволвира купување-продавање(трговија) е крадење а не поштено заработување, и дека само тутунот и работата во рудници и слични најтешки работи спаѓаат во поштено работење тогаш не мораш да го читаш ова. А за секој друг кој има појма како функционира пазарна економија многу нормално е за некој кој се занимавал како веле самак да има пари.
и тој има акции во странство, недвижнини и така натака АБЦ ВО АМЕРИКА НЕМА ТУТУН И ВЕЛЕ САМАК Таму печалел!!!
многу нормално е некој богат да дојди на власт, не е нормално богат да стани некој што е на власт.
Мислам дека 40 години градоначалник на Чикаго е најбогатиот човек во градот, бил богат пред да стани градоначалник
Vele mi e kolega i e strucnjak,no ne mozam da sfatam kako nema akcii tuka,a ima vo US,koga tuka ima pojce car.Ustvari sfacam,toj e strucnjak oti ucel na naj univ. vo US i posle sledi uba rabota,a seto to e dokaz deka tatko mu imal i znael da go prati,a ne deka toj e nesto.
Isto i so NG.Toj trebase da ima milioni.Gi nema.Znaci ne go biva.I ne e cudo sto posle se druzi so Vlatko ili ne znam koja decurlana.
Ova sto go vikas e kako koga naogjas avion zenska,a taa turbo-folk.Na prv pogled sex e sex,ama ne e se samo uh,ah....treba i da bacis i da zbornis,a taa turbo-folk.Teknuva?