Dr_ViRuS
DarkSide with green light
Што ми се допаѓа во оваа влада
Секој ден има нешто ново
Многу пари почна да вложува во образованието
- Стипендаија за компјутери на апсолвентите
- Стипендии за гуштерите
- Нови компјутери во сите училшта ( и уште поголем кеф сите имат инсталирано Убунту зошто ми е кеф фруга тема)
- Последоното кое го видов кампања за малдите да се образуваат
Како беше досега ?
Мудрасто на Радмила Шекеринска
Нејана изјава Македонија е земјоделска држава
(абе да не сме во 10 век)
Јас мисалам дека што повеќе народ се образува и едуцира Македонија ке оди нагоре . И сум среќен што почна да се инвестира во образованието цело вереме говориме дека нашиот систем за образование е подобар од Американскиот и европскиот но на факултет сеуште се учи од скрипти на екс јју јазик (Толку се кадрни нашите професори па од нив треба да излезе кадар што ќе води фирма и развива технологија) Иднинат е во младите не во старците во МАНУ
и многу ми е кеф што се затвори вкава корумптивна Банка нема да го валака името на Државата
Секој ден има нешто ново
Многу пари почна да вложува во образованието
- Стипендаија за компјутери на апсолвентите
- Стипендии за гуштерите
- Нови компјутери во сите училшта ( и уште поголем кеф сите имат инсталирано Убунту зошто ми е кеф фруга тема)
- Последоното кое го видов кампања за малдите да се образуваат
Како беше досега ?
Мудрасто на Радмила Шекеринска
Нејана изјава Македонија е земјоделска држава
(абе да не сме во 10 век)
Јас мисалам дека што повеќе народ се образува и едуцира Македонија ке оди нагоре . И сум среќен што почна да се инвестира во образованието цело вереме говориме дека нашиот систем за образование е подобар од Американскиот и европскиот но на факултет сеуште се учи од скрипти на екс јју јазик (Толку се кадрни нашите професори па од нив треба да излезе кадар што ќе води фирма и развива технологија) Иднинат е во младите не во старците во МАНУ
и многу ми е кеф што се затвори вкава корумптивна Банка нема да го валака името на Државата