Владата му ги крадела идеите на Тито Петковски

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
епа ако е така нека ги тужи за авторски права па ќе пукаме сеири :vozbud:

bravo ama ste razbrale sto kaza Tito Petkovski???????

malku ke vi pojasnam iako odnapred znam deka ni mene nema da me razberete!
covekot kaza deka koga bese vo koalicija so grujo vo vladata kako pratenicka grupa go izgotvile ovoj zakon no pratenicite od togasnata koalicija so najmnogu pratenici bea tie od DPMNE ne go izglasaa ovoj zakon togas ,a sega posto neznaat nisto da napravat ednostavno togasniot zakon na Tito go kazuvaat kako svoj.
pa malku im e stp se utepaa kradejki pari od narodot sega pocnaa iveke napraveni zakoni na poranesnite koalicioni partii da kradat.

ama ne ste vie krivi sto grujo ne vi objasnil ,pa sega samo pisuvate a ni sami neznaete sto pisuvate ,bitno plukate ama do koga ?

a кој к*р го тераше да излегува од коалицијата или мислеше дека седесето пак ќе му се врати па он пак ќе биде нешто е сега нека го цица

bravo ama ste razbrale sto kaza Tito Petkovski???????

malku ke vi pojasnam iako odnapred znam deka ni mene nema da me razberete!
covekot kaza deka koga bese vo koalicija so grujo vo vladata kako pratenicka grupa go izgotvile ovoj zakon no pratenicite od togasnata koalicija so najmnogu pratenici bea tie od DPMNE ne go izglasaa ovoj zakon togas ,a sega posto neznaat nisto da napravat ednostavno togasniot zakon na Tito go kazuvaat kako svoj.
pa malku im e stp se utepaa kradejki pari od narodot sega pocnaa iveke napraveni zakoni na poranesnite koalicioni partii da kradat.

ama ne ste vie krivi sto grujo ne vi objasnil ,pa sega samo pisuvate a ni sami neznaete sto pisuvate ,bitno plukate ama do koga ?

Длабоко сме ти благодарни за просветлувањето :pos2::pos2::pos2: еве Тито сега има шанса да се покаже што фраер е :vozbud::vozbud::vozbud: Се кандидира за градоначаник одвај чекаме да видиме и други идеи :pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

de ne se lutete ne mi bese poentata toa samo da pojasnam nisto drugo ,onaka kolku da se znae koj i sto pravi !!!!!

de ne se lutete ne mi bese poentata toa samo da pojasnam nisto drugo ,onaka kolku da se znae koj i sto pravi !!!!!

Сега јас да ти појаснам кај нас кога некој ќе даде предлог треба јавно да се пофали а ако му го земат тој истиот јавно плаче :toe: чив е проектот не е важно важно да се реализира а и по Тито Тито има начин да го расветли ова има адвокати околу него тој е стар само нека одмара:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Zarem vredi da se komentira ?:pos2::pos2::pos2:

Овој Тито е убедливо најретардиран лик на целата политичка сцена.:)
Крлеж.:)

Ова е една од украдените идеи на Петковски? Заедно со фришоповите и летоците, убедливо најдобри идеи во РМ.

НЕ САМО НА ТИТО туку и на ЗАЕВ ... информацијата за подземни улици во СКОПЈЕ
што ке ги градел Коцевски МОЖЕ ДА ГИ ВИДИТЕ НА СПОТОТ НА ЗАЕВ

ПРОЕКТ ВЛЕЗЕН ВО БУЏЕТОТ ЗА 2009 НА ОПШТИНА СТРУМИЦА
ЗАБОРАВИЛ ДА КАЖЕ ДЕКА КЕ ИМА И ПАРКИНЗИ,,,,

не е лошо да се прифакаат добрите идеи ,само е лошо кога се ПРИСВОЈУВААТ...

ЗНАМ САМО ЕДНО ДЕКА ТОЈ ПРОЕКТ КАКО И СИТЕ ДР, ВО СТРУИЦА КЕ СЕ РЕАЛИЗИРА

Ама cuski не знам дал се за споредба. Заев, според она што ветил и направил (што го имавте постирано), човекот е шампион. На страна фактот што некому му пречи. Не сум од Струмица, но ја прочитав листата на ветени остварени проекти. Навистина има допринесено. И тоа за релативно кратко време)
Но Петковски цело време, од век е во врвот, не видовме нешто навистина да се покаже, не мора проект, идеја... може и интервенција во постоечкиот стандард и живот на македонците. А идеја на Петковски неостварена 18 години, поарно да не ја спомнува како идеја.

А доколку за улиците Заев го оствари макар и делумно неговото идејно решение (подземни улици), мислам дека и спротивните партии треба да му признаат, браво. Не треба да се мења човек ако покажува успех и развој-тоа го мислам за Заев. Но за Петковски мислењето (па и не само мое) ми е скроз негативно.

Ама cuski не знам дал се за споредба. Заев, според она што ветил и направил (што го имавте постирано), човекот е шампион. На страна фактот што некому му пречи. Не сум од Струмица, но ја прочитав листата на ветени остварени проекти. Навистина има допринесено. И тоа за релативно кратко време)
Но Петковски цело време, од век е во врвот, не видовме нешто навистина да се покаже, не мора проект, идеја... може и интервенција во постоечкиот стандард и живот на македонците. А идеја на Петковски неостварена 18 години, поарно да не ја спомнува како идеја.

А доколку за улиците Заев го оствари макар и делумно неговото идејно решение (подземни улици), мислам дека и спротивните партии треба да му признаат, браво. Не треба да се мења човек ако покажува успех и развој-тоа го мислам за Заев. Но за Петковски мислењето (па и не само мое) ми е скроз негативно.

ГО НАПИШАВ во контекст дека дпмне немаат идеи и КРАДАТ,,,
башка имитација на Глобал и тоа од истиот инвсетитор се гради во прилеп(што и не е лошо) само тоагаш се фали од власта .....

се што е ветено е ОСТВАРЕНО па и повеке од напишаното во програмата,,,,,,,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom