Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Грујо е било-не-поновило-се.

Тоа што се овие ужас невиден, никако не го амнестира Грујо од сите негови срања што ни ги направи.
Za Grujo samo mozi da se zboruva bo minato vreme. Sekoj si gi ima svoite 5 minuti, pa taka i Grujo. Glupo e da se zboruva za negovo vrakanje ...toa znači kaj negovite nema podobar od nego, a kaj sekoja partija mora da ima podobar

E sega okolu negativnostite negovi....site negovi luđe od koi se akumulirase negativna energija( Anđušev, Todorov) , kako i mafijaški nastroeni koi za lično bogatenje menuvaa zakoni( taksistite, obebeduvanjeto), mestea tenderi( ELEM, avtopati,..) kako Zmijalkov, sega se so Zaev.
Slično e i so pritisnatite.....vo vreme na Gruki najmnogu vreva se krevase protiv tie licnosti-Beti Kanceska na primer.
Duri i sivata eminencija kaj Grujo ,Protuđer se povrzuva so nego
Znači ološot zamina od kaj nego.....vaka taka ostanaa samo negovite dela: dobri ili losi, istorijata ke kazi
I ušte ednaš...jas sum bilo koj da go smeni Crpe, samo ne Grujo

Прегледај го приврзокот 300991
Некој модерен кафемат изгледа чим вреди милион евра. Ама и полтрони набавиле во пакет со кафематот, затоа толку скап.
Наводно грешка имало на сајтот од Бирото за јавни набавки, која подоцна била корегирана. Но, кој ги знае, кога можеа да набавуваат цвеќиња за 670,000 евра, зошто па да не и кафемат од милион.

Наводно грешка имало на сајтот од Бирото за јавни набавки, која подоцна била корегирана. Но, кој ги знае, кога можеа да набавуваат цвеќиња за 670,000 евра, зошто па да не и кафемат од милион.

ne gi naucivte do sega ovie? ako pomine, pomine ako ne ke se pravat ludi 2-3 pati pa ke osudat nekoja sitna riba da se zataska rabotata.

ne gi naucivte do sega ovie? ako pomine, pomine ako ne ke se pravat ludi 2-3 pati pa ke osudat nekoja sitna riba da se zataska rabotata.
Не е тоа одлика само на овие, туку на сите кои биле на власт до сега. Грујо повеќе пати така правеше.
Нивно е да си покушаат, наше е да се буниме.

Вакви тендер зделки под превезот на „јавни набавки“ се веќе како добро утро овде, никој не ги ни перцепира веќе. Имаше еден извештај неодамна каде што некој амерички департмент ја идентификува хроничната корупција како главен проблем на територијава, со посебен нагласок на оваа политичката тендер корупција поради која многу странски инвеститори не заобиколуваат во широк лак како кучешко гомно на сред улица.

На една анкета и граѓаните на „нашата земја“ прст вперуваат кон корупцијата како фактор број еден за стагнацијата, а воедно и актуелниот општествен регрес на кој што сведочиме последниве години. Фино се тоа, народот ете имал капацитет да го согледа очигледното. Само што кога станува збор за народната перцепција и стојалиште во однос на проблемот со корупцијата, тешко мнозинство ја идентификува како проблем се до оној момент додека не му излезе прилика да си го вработи детето на државни јасли, или пак да сврти два броја кога ќе го запре полиција. Тогаш обично настапува дијаметрално спротивна филозофија на „снајди се па живеј“ и корупцијата кога ја правам јас е лоша ама пак...сите ја прават, што сега?
Кај оние што биваат гласни контра овие појави, кај добар дел повеќе станува збор за фрустрација поради немоќ еднакво да се партиципира во стандардните општествени коруптивни дејанија, што поради финансиска немоќ да се плати „рушвет“ и да се збрка некоја работа, што поради немање на врски, отколку за некаква си општествена свест и реален анти-коруптивен револт.

Министерство за правда набавило кафемат од фирма со име Медикал маркетинг ДООЕЛ Скопје.
Веројатно у “полтроните“ освен кафе има и антипсихотици.

Патолошкиот лажго и велепредавник Заев: Владеење на правото мора да има, очекувам да се почитуваат законите и Уставот
29.11.2017

Исто така патолошкиот лажго и велепредавник Заев: Џафери го прекриши Уставот, но нема да барам негова одговорност
10.07.2021

Ебаму Уставо, ебаму.

“Бајден, Меркел и Макрон го слушаат моето мислење и си запишуваат.
Сите 30 лидери на членките на НАТО го слушаат мислењето на Зоран Заев од Северна Македонија.
Бајден, Меркел и Макрон имаат по еден глас во Алијансата колку и Заев.“
-истакна премиерот Зоран Заев на партиската трибина на СДСМ во Валандово.
09.07.2021
:sramezliv:
Кога ќе те наклукаат со антипсихотици и ќе те пуштат со микрофон на трибина...

Со оглед на тоа каква дебилана оди на тие трибини, Заев слободно може да им каже и дека земјата е рамна плоча што ја носат три кита.
Автоматски споено мислење:

Со оглед на тоа каква дебилана оди на тие трибини, Заев слободно може да им каже и дека земјата е рамна плоча што ја носат три кита.

Па не би рекол дека се дебилана, тие се најнапредната раја во северната вукебина.

Тоа би било највистинското нешто кажано од него во целата негова кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom