Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување

Прв се јави кичевскиот домазет Неџати да ни каже дека сме глупи. Мора овс многу поени да носи, кај прв па и глупи ги праиш сите. :cautious:
Кој ќе биде втор Борјани?
Ликов во првите борбени редови е во последно време, као баба сера е реално сите гомна прв ги чисти у старт.

Не знам како историската комисија од наша страна понатаму би разговарала кога нивната позиција е целосно уништена.

Нарекување на тогашната бугарска окупација со зборот “администрација” е многу опасно и големо срање што го направи.

Не знам како историската комисија од наша страна понатаму би разговарала кога нивната позиција е целосно уништена.

Нарекување на тогашната бугарска окупација со зборот “администрација” е многу опасно и големо срање што го направи.

Почнале да негодуваат и да се оградуваат. Елегантно ќе бидат отстранети и заменети со поподобни и волни да го потпишат диктатот и тоа е тоа.
Мене единствено ме мачи зошто дозволија вето да изедат прво пред да се опаметат за три дена.

Историчари од македонско-бугарската комисија се оградуваат од „историскиот ревизионизам“ на Заев

Прв се јави кичевскиот домазет Неџати да ни каже дека сме глупи. Мора овс многу поени да носи, кај прв па и глупи ги праиш сите. :cautious:
Кој ќе биде втор Борјани?
Нешто да прашам.....,,овој,, е Ненад од Кичево што играше кошарка на времето за некој клуб во Скопје? Ако е тој, жена му ја вработија мислам во ТЕЦ Неготино(се шушка за плата од 57 000)

баш пионирите се тивки и спокојни.
Спокојни..? гледав видео со интервјуто на "тито-пионерот" Костов на Сител. Брадата му трепереше од злоба. За вакви типови зборувам

Спокојни..? гледав видео со интервјуто на "тито-пионерот" Костов на Сител. Брадата му трепереше од злоба. За вакви типови зборувам

неупатен си побајаги, не знам како те примиле на работа, лично мислам дека заслужуваме поспремни блгари тука, ама ајде.
Костурот на СДСМ, партијата на Заев е составен од тие такви титови пионири , првоборци и нивни внуци кои денес се горди на тоа како дедовците нивни ве стрелале и убивале. Тоа треба да ви даде уште поголема сатисфакција и да ви го направи овој ass to mouth поцелосен. До завчера ве редеа со татари, монголи, цигани, а денес магично ги снема.

Тој Костов е вмровец обичен, да е обратна ситуацијава сигурно нема да негодува.

Како ли се осеќаат сега тие што го гласаа... проблемот е што нема асален човек во државава да ја води затоа вака се понаша како да е негова сопственост, д а го навредуваш овој не вреди..

Како ли се осеќаат сега тие што го гласаа... проблемот е што нема асален човек во државава да ја води затоа вака се понаша како да е негова сопственост, д а го навредуваш овој не вреди..
Tie luge imaat sposobnost da osekaat nesto?
Автоматски споено мислење:

И сеа после овоа шо?
Vadenje bugarski pasos.
Nema nikakvo licemerie oti veke drzavata go pravi bugarcenjeto:toe:

Заев е ТЕНЕЌЕ 'рѓосано!!! Не знае кај тера, без компас е!
Па не е ова трговска фирма ајван еден, држава водиш.
Пендаровски не бил искусен политичар, не бил како него :pos:
Не познавам чоек што сака да е како тебе говедо едно неписмено.

неупатен си побајаги, не знам како те примиле на работа, лично мислам дека заслужуваме поспремни блгари тука, ама ајде.
Костурот на СДСМ, партијата на Заев е составен од тие такви титови пионири , првоборци и нивни внуци кои денес се горди на тоа како дедовците нивни ве стрелале и убивале. Тоа треба да ви даде уште поголема сатисфакција и да ви го направи овој ass to mouth поцелосен. До завчера ве редеа со татари, монголи, цигани, а денес магично ги снема.

Тој Костов е вмровец обичен, да е обратна ситуацијава сигурно нема да негодува.
Може и да сум неупатен, не спорја. Останав со таков впечаток од интервјуто.

баш пионирите се тивки и спокојни.
Taka e, tivka sum I spokojna, zatoa sto pravata istorija jas ja znam, imav baba I dedo koi me raskazuvaa, znaci deka sum ucela ispravna tocna istorija na Makedonija, imav petka...
Svesno glasav za udreniov Zajko, za da go simnam prebeganion psihopat Grujo..e sega ne ocekuvav tolkavo ponizuvanje, no Zajko pravi cudni komoromisi.....a jas verojatno oguglana za site ovie godini da ne ebe koj KAKO saka...nemame drugo resenie, dijazapam I praj se ko da ne si slusnal nisto:toe:

Браво за Заев за неговата храброст. Да ги капитулираме гласовите „За“ и „Против“.
Албанците се дефинитивно зад Заев -30%. Сигурен сум дека барем половина од Македонците ќе застанат зад Заев. Имате многу луѓе кои не се осмелуваа да ја покажат својата позиција од страв, но сега кога ќе видат поддршка од државата, ќе се изненадите колку луѓе ќе излезат со поинакво мислење од вообичаеното.

Taka e, tivka sum I spokojna, zatoa sto pravata istorija jas ja znam, imav baba I dedo koi me raskazuvaa, znaci deka sum ucela ispravna tocna istorija na Makedonija, imav petka...
Svesno glasav za udreniov Zajko, za da go simnam prebeganion psihopat Grujo..e sega ne ocekuvav tolkavo ponizuvanje, no Zajko pravi cudni komoromisi.....a jas verojatno oguglana za site ovie godini da ne ebe koj KAKO saka...nemame drugo resenie, dijazapam I praj se ko da ne si slusnal nisto:toe:

И сега кога ги направи бугари баба ти и дедо ти, кој биле криминалци што се бореле против бугарска администрација да има утре избори пак ќе го гласаш. Ова можеш себе да си се тешиш ама со самото тоа што ова го нарекуваш компромис, кога ќе дојде денот на избори ти пак ќе си го заокружиш ЗЗ.

Ништо лично ова ќе го направат сите што глумат сега патриоти и што се изненадени.
:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom