Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За војла на вистината ниту еден не бил во УЧК.Прегледај го приврзокот 266634
Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Сега федерализацијата ни е најмал проблем......Господ нека не чува!
Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Господ нека не чува!
Па што ако е доктор, не си чул ти за "Combat Medic"?Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.
Но сега со Груби и Османи ќе немаме Бог...
Сериозно, што мислиш дека ќе направат овие за толку да ни е потребна помош од Бога?
Груби ми е сомнителен ама Бујар е океј, доктор е, аман.
Ја не чул.Па што ако е доктор, не чул ти за "Combat Medic"?
Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.А дебелиов сам себе да си се улови?Вака крупен ми се глеа.![]()
За војла на вистината ниту еден не бил во УЧК.
Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.
Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.
Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.
Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.
Во Водовод и Канализација работел.Како бе Садула Дураку ака Командант Вентили не бил дел од учк
Bez gajle, vo Nato ste a I “nasata zemja” ima nabaveno dovolno kolicina na vazelin.Прегледај го приврзокот 266634
Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Сега федерализацијата ни е најмал проблем......Господ нека не чува!
Nedostasuva edna licnost da se smee po postovite? Najverojatno si se vraboti pa sega ke uziva vo benefititeBez gajle, vo Nato ste a I “nasata zemja” ima nabaveno dovolno kolicina na vazelin.
Da de, uste Grujo i MijalkovА дебелиов сам себе да си се улови?Вака крупен ми се глеа.![]()
А тоа рентабилното ќе биде продавање на ветер и магла.Има увоз...на кратко треба се се преориентираме од земјоделие во нешто рентабилно.
Само Бетмен го немаНе сериозно, само мене ли почнува да ми личи Македонијава како Готам?
Можеби е само исклучување на 2 мин, како во ракомет, додека не се опаметиме.Тоа да. Ама насловот кажува дека веќе е даден црвен. Затоа те цитирав.