Влада на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК

Господ нека не чува!
Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.
Но сега со Груби и Османи ќе немаме Бог...
Сериозно, што мислиш дека ќе направат овие за толку да ни е потребна помош од Бога?

Груби ми е сомнителен ама Бујар е океј, доктор е, аман.

Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.
Но сега со Груби и Османи ќе немаме Бог...
Сериозно, што мислиш дека ќе направат овие за толку да ни е потребна помош од Бога?

Груби ми е сомнителен ама Бујар е океј, доктор е, аман.
Па што ако е доктор, не си чул ти за "Combat Medic"?

Последно уредено:
А дебелиов сам себе да си се улови?Вака крупен ми се глеа.
Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.

Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.

Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.
Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...
Автоматски споено мислење:

Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...

Не сериозно, само мене ли почнува да ми личи Македонијава како Готам?
Само Бетмен го нема
Автоматски споено мислење:

Тоа да. Ама насловот кажува дека веќе е даден црвен. Затоа те цитирав.
Можеби е само исклучување на 2 мин, како во ракомет, додека не се опаметиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom