За војла на вистината ниту еден не бил во УЧК.Прегледај го приврзокот 266634
Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Сега федерализацијата ни е најмал проблем......Господ нека не чува!
Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Господ нека не чува!
Па што ако е доктор, не си чул ти за "Combat Medic"?Садула бил, разрешен е. Среќа Николче изгледа го спречил па така Николче бил нашиот Бог што нè чувал.
Но сега со Груби и Османи ќе немаме Бог...
Сериозно, што мислиш дека ќе направат овие за толку да ни е потребна помош од Бога?
Груби ми е сомнителен ама Бујар е океј, доктор е, аман.
Ја не чул.Па што ако е доктор, не чул ти за "Combat Medic"?
Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.А дебелиов сам себе да си се улови?Вака крупен ми се глеа.![]()
Како бе Садула Дураку ака Командант Вентили не бил дел од учкЗа војла на вистината ниту еден не бил во УЧК.
Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.
Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.
Што би се рекло од октопод на крупни риби. Следно е морски ежови и ѕвезди. Речиси никој не ги сваќа сериозно. Така да нема поента да се нервира никој. Има избори... таму се гласа ама и тоа е без поента не дека други ќе направат подобро. Така да...Колку години апсат, колку само години ловат и пак ништо.
Овде само народ да земе оружје во рака и како џукели да ги стрелаат по улици. Семето до трето колено да му се сотри.
Во Водовод и Канализација работел.Како бе Садула Дураку ака Командант Вентили не бил дел од учк
Bez gajle, vo Nato ste a I “nasata zemja” ima nabaveno dovolno kolicina na vazelin.Прегледај го приврзокот 266634
Садула Дураки -УЧК
Артан Груби -УЧК
Бујар Османи -УЧК
Сега федерализацијата ни е најмал проблем......Господ нека не чува!
Nedostasuva edna licnost da se smee po postovite? Najverojatno si se vraboti pa sega ke uziva vo benefititeBez gajle, vo Nato ste a I “nasata zemja” ima nabaveno dovolno kolicina na vazelin.
Da de, uste Grujo i MijalkovА дебелиов сам себе да си се улови?Вака крупен ми се глеа.![]()
А тоа рентабилното ќе биде продавање на ветер и магла.Има увоз...на кратко треба се се преориентираме од земјоделие во нешто рентабилно.
Само Бетмен го немаНе сериозно, само мене ли почнува да ми личи Македонијава како Готам?
Можеби е само исклучување на 2 мин, како во ракомет, додека не се опаметиме.Тоа да. Ама насловот кажува дека веќе е даден црвен. Затоа те цитирав.