Визуелен снег

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Знае понекогаш да се јават сребрени ѕвездички што трепкаат при изненаден напор и посебно ако е главата надолу, дали ви се случило истото и дали збориме за таква или сосема друга појава?

Знае понекогаш да се јават сребрени ѕвездички што трепкаат при изненаден напор и посебно ако е главата надолу, дали ви се случило истото и дали збориме за таква или сосема друга појава?
слично, скоро па исто(y)

Ама ова е друго, не е визуелен снег по дефиниција. Визуелниот снег е тука цело време, без разлика што правиш во моментот и не е дотолку силен како оваа појава.
Е сега, дали и оваа појава е дел од симптомите за визуелен снег, навистина не знам...

Ама ова е друго, не е визуелен снег по дефиниција. Визуелниот снег е тука цело време, без разлика што правиш во моментот и не е дотолку силен како оваа појава.
Е сега, дали и оваа појава е дел од симптомите за визуелен снег, навистина не знам...

Чим е нешто постојано тогаш секако е проблем, со оглед што сум стално пред пц уште да сум среќен што ништо не ми се јавило :).

vs-animated.gif

На пример мене ова ми се има случено на неколку пати но не толку јако како на сликава но сепак 90% е слично на тоа и мислам дека е премногу грозно чуството :( кога ова ќе се појави кај мене сум заприметил е од преголем замор посебно откако ќе се враќам на работа и ова ми се случува... Но никогаш не сум се обратил кај доктор бидејќи сепак мислам дека е нормална појава...

Снег како снег ми се нема случено, ама ми се има на два пати како хоризонтални линии да гледам, како слоу-моушн рефреш на стар монитор. И тоа ми се има случено во темна просторија, ѕверејќи се во PC

Back
На врв Bottom