Визит карти...

• Креатор на темата Креатор на темата Milovoe
  • Време на започнување Време на започнување

Milovoe

деЧак со оЗЛОгласен СмешаК
Член од
13 декември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
24
Здраво , ме интересира дали некој знае , и ако знае да ми остави контакт , кој каде и колку бара за принтање на визит карти. Ми треба малце по елегантна картон хартија или не е битно по цврста да биде , дизајнот е готов значи само принт барам. Од двете страни и во боја.

Овие што се кај ленинова бараат 1200-1500 денари за 1000 картици , принт од двете страни.
Поентата е што ми требаат 3 x 300-400 картици (3 затоа што имаат различни имиња.. во информациите) и колку што пресметав да си принтам дома ќе ме фати 600 денари со се вишок тонер а можда и хартија.

Не мора да е 600 али 1 денар од визитка е пак ок. Ми треба да се нафати за 300-400 x 3 , да не бара минимум. Ако има нешто пишете :)

Оди кај гимназијата Јосип Броз Тито до неа има фотокопир ,мислам дека дечките изработуваат визит карти ,за цената неможам да ти кажам да не искочи од памет зборам.

Јас имам искуство со печатница xprint во ТЦ Палома бјанка. Нудат печатење и дизајн на визит карти, не се сеќавам точно на цената, но знам дека беа прилично ефтини. Мислам дека 3-4 денари од визитка.

Ok фала ви многу , ќе проверам и на двете места :)

Провери кај тобако 2 во аеродром, одамна гледам реклама 1000 визитки = 1000 денари
и јас за овие сакав да кажам... ама 1000 визитки исти... а не различни... и јас дискутирав со нив за иста проблематика...

Еве понуда за визит карти. Може и различни, немора да се исти.
1185789_586672818040854_754135973_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom