Витаминка - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Која утка секојдневно ја пијам не треси глупости, цевитаната ми е 100% поубава од онаа цедевита, пф нема врска. Абе наше си е наше.
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 11:11 ---
http://www.sitel.com.mk/proizvodite-na-vitaminka-na-pazarot-na-obedinetite-arapski-emirati
Одлично, браво !

Значи ако ја пиеш ти секој ден мора да е поубава од Цедевита? тоа што е копија, автоматски ја прави послаб производ, за вкусот нема ни да зборам.

Пиј уште малце, и ќе се убедиш дека стварно е вистина тоа што го збориш, Цедевита е неспоредливо подобар производ од Цевитана, бидете малце реални.

Неколку пати сум пробал и од тоа и од тоа во кратов временски период, и дефинитивно Цевитаната е подобра. Цедевитата е како вода. Никаков вкус

Кај ги купувате овие бомбони и искрено сите вакви бомбони и мали чоколатца.Освен пеперминтот ( и тој ептен ретко ) другово немам во живот видено негде да продаваат.

Јас само пеперминт си земам, во апОтеките има стално, закон се. :D
pro_v_1014375.jpg

Омилен пијалок ми е Цедевита. Многупати земам и Цевитана но има послаб вкус и потешко се раствара. Инаку другите производи се добри.

Значи ако ја пиеш ти секој ден мора да е поубава од Цедевита? тоа што е копија, автоматски ја прави послаб производ, за вкусот нема ни да зборам.
Пиј уште малце, и ќе се убедиш дека стварно е вистина тоа што го збориш, Цедевита е неспоредливо подобар производ од Цевитана, бидете малце реални.

Почнати се во иста година со производство (1970), планска економија јбг :D А вкусот зависно од корисникот.Мене двете не ми се погодени.
Aма овие :cuc:
xv0xv425vM.jpg

Почнати се во иста година со производство (1970), планска економија јбг :D А вкусот зависно од корисникот.Мене двете не ми се погодени.
Aма овие :cuc:
xv0xv425vM.jpg
Ги неам пробано овие, а и не сум ги забележала во маркет....ама мора да се пробаат :icon_lol:

Хах, шо има врска кој излегол прв на пазарот ? Кој излегол прв, Пепси или Кока кола ? Ако е Пепси значи дека е поубав од Кока-колата ? Не заебавај, арно пиша некој член погоре, како вода е цедевитана. Дојди кај мене дома да ти бапнам една цевитана да видиш како ги правам има без вода само прашакот да го пиеш :D

И двете се најубај, стегнете ми сега ми се допајЏа :P
Сте се поделиле на два табори ко децана мали ебаго. Иначе шо знам, цедевита на одмор пијав уба беше, ама не можам да се сетам искрено дали поуба од цевитана, која ја пијам почесто бидејќи на дофат ми е во нашево малско затуцано дујчанче

pSiSri_tb01.jpg

Еден од најубавите производи на Стоби Флипс. Втори ми се атлантисот а макарони без кечап од Витаминка неможам да ги замислам.

Osven veligdenskite jajca, nisto drugo od Vitaminka ne kupuvam.
Duri ni smokite.
One skolkite edno vreme mi bea super, sega gi isporasipaa i ne kupuvam poveke.

Original si e sepak original ;)

Една од ретките домашни компании што ги ценам, ако не и единствената. Има одлични производи, само што не им чинат амбалажите, а за имињата на производите да не правиме муабет, крајно се неинвентивни- Мелоди, Луна и сл.
Инаку Атлантис, Витанез, Стоби Флипс,Чоко Стоби Флипс, па и Витакрем се производи со оригинален вкус и беспрекорен квалитет.Фали само маркетинг тимот да биде малце покреативен

Витаминка располага со голем асортиман и според мене доста квалитетен.Купувајте домашни производи.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom