Виртуелни инструменти

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување
Buckethead~ I love My parents...sorta

\=slide :baeh:

lhf,khf,(sfh),lhf,khd,k\h,h,k\h,pp,pp,p,klkh,3,3,3,33,jh,h,gh,l,k,hkx,l,k,g,6,fhl,l,k,h,(gjl),vcc,x,c,(gjl),vcc,x,c,x,z,x,todfl

Феноменален сајт. Баш сега почнав да свирам некој песни па ако успеам да ги совладам, ќе ги споделам со вас:).

Еве нешто од мене се помачив да направам :D 100% ја знаете песнава, легендарна е на нашиве простори:
VxzXXz xzXkkj zXkjjh hkj fhK ----- KfdHHd fdHaap dHappo DDo yuD rP

Ја искинав Елиза.. тастатурава ми знае :pos2:

Браво за сите што се потрудиле да ги направат песните, а ако може ставете уште некои, овие сите ги пресвирев :P

И уште нешто, дали некој се зачленил на ова, знае што се добива со тоа!?

ич не ми се свиѓа ова заради shift-от. најзакон е фл keys

Ај кажете кај да најдам некоја песна за пијаново :vozbud::vozbud::vozbud:
Интересно е :vozbud::vozbud::vozbud:

их да знаев дека ќе има вакво нешто воопшто немаше да трошам 7 години одејќи во музичко училиште.

хахаха браво:)

G-44, F-42, F-42, A-46, B-48, C#-50, D-51, E-53, F-54, E-53, D-51, D-51, D-51, D-51, D-51, C-49, B-48, A-46, G-44, B-48, A-46, A-46, G-44, F-42, A-46, G-44, D-39, F-42, A-46, A-46,

еве малку yesterday:)

Еве нешто од мене се помачив да направам :D 100% ја знаете песнава, легендарна е на нашиве простори:

Хаха, многу ми е познато, само не се сеќавам која беше?.. .

Иначе еве ви нешто од мене.. сигурно ќе ви текне која е.. маафме нинтендо едно време :vozbud:
uuutuow tw0erPewuopioutyr

А еве ви и нешто и од Линкин Парк..
UPPIqqqqIUPPIqqqqIUPPIqqqqIUPPIq

Здравко Чолич - Ти си ми у крви:pipi:

А дали може некој да ја стави The Godfather Theme со ноти од новото пијано ???????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom