Виртуелни инструменти

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ја Love story

s uu ss, uu ss u i u
yyy aa, yy aa y u y
ttt pp, tt pp t y t
rrr OO, p a i u :smir:

Ах пијанисти големи ќе станеме :)

Ја Најдов.
The Godfather
yoPpo PopoYiy yoPpo Popo yTt tIop tYIo wEiYyiYYyyIo

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

а што е финтава со големите букви? шифт треба да држиме?

Јас само хепи брдеј ја знам ама си уживам кога јас свирам :) Ех да знаев да свирам на вистинско пијано :(

Service Unavailable (n)

why??

Ах леле малото дете си најде играчка, се навртев сега и нема се спас. Овој мојов 2-3 веќе како ме опомена ко демек без осет сум била, (деконцентрирам го де како и вообичаено)му викам арно ќе се научам песна ќе ти посветам а тој несака,ама јас не се лесно откажувам. Инаку браво за идејата.

Барам програма која треба да има улога на појачало т.е. барам виртуелно појачало.
Да потенцирам дека не ми треба појачало за гитара туку сакам да ги зголемам децибелите директно од матичната со можност на подесување т.е. појачување на BASS-от :)

Барам програма која треба да има улога на појачало т.е. барам виртуелно појачало.
Да потенцирам дека не ми треба појачало за гитара туку сакам да ги зголемам децибелите директно од матичната со можност на подесување т.е. појачување на BASS-от :)
Моментално на мрежава барам програма која ќе ми овозможи да свирам на електричниата бас гитара директно преку ПЦ, пошто немам појачало. Дали ја бараме истата ствар? :)

Не ви треба програма на вас двајца.
Нема физичко појачало пошто басот го позајмив за 10-ина дена и сега сакам да го претворам ПЦ-то и неговите звучници во појачало. Пробав преку Audacity програмот, ама звукот од звучките касни (има delay).

Сега симнав Guitar Rig 5 Pro, па да видам дали тоа доцнење ќе го снема. Ако има резултати, ќе пишам...

П.С. Принц, ти што предлагаш за мојов проблем?

(Хардвер) појачало.
Ме мрзи да објаснувам а и не знам доволно, ама не постои можност звучната картичка да креира посилен звук.
Guitar Rig 5 worked like a charm! :)
Нема доцнења, нема ништо. :vozbud:Звукот е топ а има стотици опции и тјунирања за добивање на милијарда различни звуци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom