Виртуелен читач на мисли.

• Креатор на темата Креатор на темата SkyDriver
  • Време на започнување Време на започнување
мене ми погоди двапати, има тука некоја финта

Па симболот секогаш е ист. Kога ќе се одземаат броевите се добиваат само 9 броeви: 9,18,27,36,45,54,63,72,81, a покрај овие броеви секогаш ќе има ист симбол. Со нова игра само се менува симболот покрај тие 9 броеви.

Зашто сите пишувате без врска и мене ми погоди..ова ова.....на првата страна боби кажува што е финтата............или пак вие сакате да си го зголемите контото на мислења.../????

Финтата е следнава:
Кога од било кој 2цифрен број ќе ги одземеме неговите цифри се добива број делви со 9 односно 9,18,27,...,81, ако видите во табелата секогаш за овие броеви знакот е ист така да не може да се погреши

Иначе за полесно да го забележите знакот кој ви е наместен гледајте ја нулата ... ааа после ќе приметите дека знакот што е наместен прави дијагонала од бројот 9 до бројот 81 ... тие се „магичните“ бројќи

ЕЈ да му ебам ова ми погоди се:vozbud:
ЗНам како да го заебиме:
Не замислувајте ништо ехехеххехехехехеххехе
се заебавам

Еве нова зезалица. Акинатор ќе се обиде да ја погоди личноста на која мислите. Кај мене е прилично успешен, погоди 4 од 5.
http://en.akinator.com

Програмирано кај секој број ист симбол коче одземиш да јави. Одземете кај неколку броеви, истиот симол ќе биди.

хихихи го замислив бројот 80... 80 - 8 - 0 = 72 (m) :) јако е ова

Едит: де дечки кога ќе стиснете на коцките се мењаваат буквите :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom