Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm:
Втор ден по ред прочитав кој ќе победи пред да гледам заради вас.
Ако гледате на ОБН ставете во спојлер, не вака...

О да му ..... И мене ми падна криво . Лошо направи Владо нц нц нц :(.

Еден фаворит ми влезе во финале а тоа е Себастијан , чекав на Владо ама :/ .

Како и да е честитки за Милан го заслужи тоа браво :)

ајде сеа владо да влези во финале очекувам и утре една финална борба мегу себи миланче и владо ИЛИ НЕКА МЕ ПОПРАВИ НЕКОЈ АКО ГРЕШАМ ДАН ИМА ГЛАСАЊЕ ОД ГОЛЕМИОТ СОВЕТ ЗА НИВ ИЛИ КЕ СЕ ОДИ НА БОРБА ПА КОЈ ЌЕ ОСТАНАТ 2 ПА ЌЕ СЕ ГЛАСА ЗА НИВ :)али мој нај голем фаворит е МИЛАНЧЕ човекот е ѕвер не дека себи и владо не се али во мн наврати беше на работ на испаѓање но ги заебвеше и фацата на марко кога прв пат го најде личниот имунитет МИЛАНЧЕ ајмо миланче[

И ете го :D :D . Браво заслужи т.е заслужено сите тројца финалисти : Себастијан , Милан и Владо :)

Што е ова бре, две во едно епизода!? :)

Браво за милан и влада денеска победија у можеби нај тешките игри до сега:cuc::cuc:.

Не ја гледав 3тава игра. Шо беше борбата?

Требаше на клацкалка од една страна да запалат оган а од другата страна да тураат вода што нонстоп тече од доле за да ја се крене клацкалката и да оганот да го запали фитилот од горе.

Иначе што направи во Владо во првата борба не сфатив. :confused: Викаа дека внатре го бутнал тоа мене не ми се виде така.

И шо беше со гејскиве гушкања на крајот од борбиве?:icon_lol: Себи кога тепаше само да пукне си направија сите.

И од кај сеа 4ти финалист? Нели 3ца ќе беа. Ептен спојлер беше најавава.

~

Мартина морж. Џабе зафаќаше место таму на некој што навистина имал борбен дух. ебате тоа флегмата! Па барем малце да се бореше, да се потрудеше! Нареден финалист сакам да биде Никола. Ниедна од женските, освен Алекс не заслужи да биде во финале. Така да, од овие што останаа да се борат за последен финалист, сум за Никола.

Јас Преживеан не го сметам за преживеан,заради женскиве поголемиот дел се тука за да се покажат пред светот,сето флегми,па дури и еден ориз не знаат да направат :tapp:.
Мартина на почетокот имав високо мислење за неа,ама сум погрешил...
Би требало да бираат луѓе, што водат спортски живот,поагилни а не вакви флегми како жениве.... (n)

Се ми се чини дека гнидава Кристина ќе влези. Одма има два гласа од Никола и онаа флегмата. Плус ако се најди некој од големиот совет - некоја будала како Невен......со оглед на тоа што гласовите за другиве тројца ќе се распределат може да замрси сметки некоја од курвиве
--- надополнето: 29 мај 2012 во 23:46 ---
Јас Преживеан не го сметам за преживеан,заради женскиве поголемиот дел се тука за да се покажат пред светот,сето флегми,па дури и еден ориз не знаат да направат :tapp:.
Мартина на почетокот имав високо мислење за неа,ама сум погрешил...
Би требало да бираат луѓе, што водат спортски живот,поагилни а не вакви флегми како жениве.... (n)
Флегми како флегми........туку зошто Мартина му зафаќа место на друг не ми е јасно. Гнида скапана
А оваа другава амеба Кристина, нели не сакаше да победи? Нели остана на островот заради пријателите? Каков лицемер :facepalm:

Ќе може да се најде на YouTube само 3тата борба за финале? Зашто незнаев дека ќе има уште една борба во епизодава, и откако тепаше Милан исклучив. Сега читам дека и Владо е финалист, па би сакал само борбата да ја изгледам. :)

Мартина морж. Џабе зафаќаше место таму на некој што навистина имал борбен дух. ебате тоа флегмата! Па барем малце да се бореше, да се потрудеше! Нареден финалист сакам да биде Никола. Ниедна од женските, освен Алекс не заслужи да биде во финале. Така да, од овие што останаа да се борат за последен финалист, сум за Никола.
ni aleks ne zasluzi...celo vreme se zalese za nesto...baska ispadna licemer neznam dali ja glease vo emisijata gostin koga bese povratak civilizacii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom