Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум Станија имам силикони и сега машките треба да ме пуштаат да победам....марш бре.

И да не отиде во обединување Жаре мило ми е што победи чисто зошто се пренемага станија кога зборува и е фејк.

А Ава кој ја родил секоја му чест,подобро да ја абортирале заедно со оној гадон што има одватна бенка на лице,Огнен мислам се викаше,се покажа како гад човек.

Нашава добро прави што е поблиска до жаре,двајца македонци па уште да се делат фали.

Дали гледавте што збореше Ава кога требаше да избере дали ги жртвува перајите,трескаше глупости ненормално.
Ме интересира што школо има завршено.

Оној политичарот Марко за к*р не го бива, подобро да го избркаат директно дома, последниве две игри не покажа ни снага ни снаодливост. Во претходната не можеше месо да носи, сега јадниот не може да фрли или да одземе топка, многу лесно се откажува:tapp:
А Огњен стварно претеруваше, како рагби да игра.

^^
Еј ќути, ни самата незнае колку глупости изнатреска тогаш кога требаше да ги жртвува пераите...
Незгодно ми беше да гледам дури, многу проста личност.
А за Станија баш ми е мило, минатата епизода сереше за Жаре цело време, да и бил татко би и било срам, ја угнетувал ова она а сега кога ја победи се лути зашто не ја пуштил... Тешка идиотка е и таа.:)

Мислам дека вечерва Мартина или Невен ќе летаат. Вечерва ќе има племенски така?

Утре лета Марко, Владо и Милан го гласаат Марко и со гласот од минатиот совет ќе има 3 гласа против него, додека Ава, Невен, Мартина и Марко гласаат за Милан кој ќе го искористи имунитетот и сите гласови против него ќе бидат поништени, за да не би искочил утре Марко, ќе треба да гласаат за Владо.

Нека лета некој од тие гадните 4, неможам да ги гледам веќе. :sneaky:

Утре лета Марко, Владо и Милан го гласаат Марко и со гласот од минатиот совет ќе има 3 гласа против него, додека Ава, Невен, Мартина и Марко гласаат за Милан кој ќе го искористи имунитетот и сите гласови против него ќе бидат поништени, за да не би искочил утре Марко, ќе треба да гласаат за Владо.
А нели пред да гласаат Андрија вели кој го има имунитетот нека го искористи ако сака. Нели неможе отпосле откако ќе ги прочитаат гласовите да го искористи?
Хм мое мислење е дека Владо или Марко ќе лета, откако видов дека Марко го зеде дуплиот глас. Онаа Мартина крајно неспособна, мрзлива и глупа е, незнам уште што бара таму.
Милан е заштитен, Марко го има дуплиот глас, Мартина и Невен сигурно ќе се договорат со Марко затоа што идат од исто племе. Е сега прашање е Ава за кој ќе гласа. Не ми се верува таа да гласа ни за Владо ни за Марко. Како и да е тесно ќе биде. Јас сакам Марко да излезе, ако бидат меѓу него и Владо гласовите.

А нели пред да гласаат Андрија вели кој го има имунитетот нека го искористи ако сака. Нели неможе отпосле откако ќе ги прочитаат гласовите да го искористи?
Хм мое мислење е дека Владо или Марко ќе лета, откако видов дека Марко го зеде дуплиот глас. Онаа Мартина крајно неспособна, мрзлива и глупа е, незнам уште што бара таму.
Милан е заштитен, Марко го има дуплиот глас, Мартина и Невен сигурно ќе се договорат со Марко затоа што идат од исто племе. Е сега прашање е Ава за кој ќе гласа. Не ми се верува таа да гласа ни за Владо ни за Марко. Како и да е тесно ќе биде. Јас сакам Марко да излезе, ако бидат меѓу него и Владо гласовите.

Прво гласаат па пред да почне водителот со читање на гласовите прашува дали некој сака да го искористи тајниот имунитет.

Зошто сите го бират дуплиот глас. Марко можеше лесно да се спаси да не гласат за него и така има +1 глас од Жаре а он одбра дупли глас, стварно ме изненади. Вечер ќе испадне Владо 100% сум сигурен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom