Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Леле Ава поглавар, леле мори мајко :facepalm: Сега е заштитена од отфрлање, и она со идиотон Невен и лицемерката Мартина ќе одат до обединување :facepalm:
Ланскиот до обединување останаа најјаките, слабите веднаш ги исфрлаа, ако се сеќавате, Весна прва летна, Кнез меѓу првите, онаа сликарката Биљана исто и тој балетанот... Овие, загреови:facepalm:
Ава поглавар:facepalm:
:facepalm:

Леле Ава поглавар, леле мори мајко :facepalm: Сега е заштитена од отфрлање, и она со идиотон Невен и лицемерката Мартина ќе одат до обединување :facepalm:
Ланскиот до обединување останаа најјаките, слабите веднаш ги исфрлаа, ако се сеќавате, Весна прва летна, Кнез меѓу првите, онаа сликарката Биљана исто и тој балетанот... Овие, загреови:facepalm:
Ава поглавар:facepalm:
:facepalm:
Затоа лани беше десет пати поинтересно за гледање, оваа година е тешко срање...
Им влегоа тие 3 членови од другото племе, ги изработија убаво и им исфрлија 2 члена од племето, место одма кога дојдоа да ги испратеа Невен,Мартина или политичарот...

Борбата беше најјака до сега, ама сега Борука ќе го јаде на големо, ептен ги заебаа со трансферот кога им го зедоа Себастијан и Огнењ, се плашам дека Милан ќе лета сега.:confused:

Затоа лани беше десет пати поинтересно за гледање, оваа година е тешко срање...
Им влегоа тие 3 членови од другото племе, ги изработија убаво и им исфрлија 2 члена од племето, место одма кога дојдоа да ги испратеа Невен,Мартина или политичарот...
Јас уште веднаш кога го исфрлија Жаре истото го реков, наместо нив да ги елиминираа сами себе се истребија. Па незнам со кој памет Ава за поглавар ја ставаат. Поглавар треба да биде некој кој ќе знае да организира, да поттикнува, да допринесува. Под поглавар јас барем не подразбирам перач на гаќи. Неа ич не и е гајле за племето, битно и е само да остане таму, затоа и беше запната за поглавар да биде и и успеа:facepalm: Една ретардирана Ава ги изигра:facepalm:.

Инаку овој Себастијан како на педер ми личи. :cautious:
--- надополнето: 17 април 2012 во 00:37 ---
Абе а зошто толку светат во лицата сите ?.....ко мрсни да се :icon_lol:

Го критикував Жаре на почеток највеќе заради српскиот ама од тоа што го видов до сега можам да кажам дека е еден од ретките што ја имаат сватено поентата на шоуво.Искрено позитивно ме изненади и комплетно го сменив мислењето што го имав за него.

Играва беше многу гадна. Јелена едно збори друго прави. Владо и Милан сами си направија за да се најдат во ваква ситуација. Браво за Жаре како и го лупна на Миа, конечно некој да ја заќути.

Инаку овој Себастијан како на педер ми личи. :cautious:
--- надополнето: 17 април 2012 во 00:37 ---
Абе а зошто толку светат во лицата сите ?.....ко мрсни да се :icon_lol:
Се мачкаат со кокосово млеко мислам. Ако се сеќаваш тие Костариканците што дојдоа во Матамбо да им кажат што се може да се јаде на островот им кажаа дека кокосовото млеко било убаво за лицето. Затоа светат :)
А вчерашната борба цело време мислев дека Борука ќе победат, на крај се зезнаа со тоа парчето што им падна, а цело време водеа. Јас ќе кажам браво за Милан, ептен се дава во ова борбиве(y)
Јелена излезе лицемерна до бескрај. Велеше кој ќе дојде на островот на исфрлени да си најде место настрана од неа, а сега сите ги прибра и изиграва љубезна со нив.:facepalm: Уште и со Мартина да биде љубезна ако дојде таму таа, ќе земам и ќе се упукам.

Еве ја песната што ја пееше Жаре........за 2 дена 4.400 вјус и одличен фидбек.
Реално убава песна,и убаво ја испеа.

Оваа Ава 100% ми иде на живци,простакуша!!!!!

Ава е да ја поминиш едно 3-4 пати и ич да не ти е гајле

Преку кур годинава со овие цензуриве... па и она по полноќ, демек нешто поинакво, све глупости даваат. А убо рече Жаре, оваа година женскиве не се за овде...и лани имаше каде каде поубави од овие, ама знаеа што е борба и преживување.;)

Имаа ли игра на Островот на исфрлените и ако имаше кој победи бидејки на средината почнав да гледам?

Имаа ли игра на Островот на исфрлените и ако имаше кој победи бидејки на средината почнав да гледам?
Жаре тепа :D борбата се состоесе од едно ко топоган и со топче , да го чекаш со една рака и на секое второ трето ставање на топчето да ставаш по уште едно така нешто беше

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom