Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
image.jpg

Шо глуми оваа ?
немам погрдо нешто од ова видено..прва ќе лета

Добар дечко е вака да бидам поштен.
ама знаеш шо е интересна ствар? да стам ја на фб слика од накова или некоја друга цуцка одма ќе ми се нафрлат манијак еден дркаш на survivor па види каква е гадна оваа само со шминка е убава и тн. и тн...

Жени...:icon_lol:

Иначе вчера погледав да видам што е како е... нашава реално ми е поубава вака без шминка. Поприродна е. На сликите претходно ми делуваше премногу вештачки, вака е симпатична. И ондак то. :icon_mrgr:

Осеќам Борука ќе растураат! Ама пак оние ми изгледаат посложни, овие Борука после првиот пораз мислам дека одма ќе се скараат.

Значи вака сега според мене до сега.....

Жаре и Накова не се претставуваат лошо.
Нормално ме нервира сељо што се обидува српски да зборува а малава си зборува македонски,браво.

За однесувањето ме нервира што секогаш не потценуваат вчера таа коњот кога се делеа просра ејјј македонецот заеба работа ова она,пред сите таму,на што личи тоа бе ?? Глупача грда невоспитана.

Се гледа дека не го дружат жаре многу,типични сорпско-хрватски гомна,така да ме набедуваат да навивам жестоко за нашиов ако е сељак.

Накова ми се допаѓа како се однесува,фина тивка,мирна нежна.....браво браво паѓаат скоро сите на тоа.

Ај ќе видиме сега во борбиве како ќе биде иако не очекувам нешто посебно.

П.С. Браво што нашите заедно се во тим,таа коњот и за тоа просра ама кур да пуши може само. :нинџ:

Значи вака сега според мене до сега.....

Жаре и Накова не се претставуваат лошо.
Нормално ме нервира сељо што се обидува српски да зборува а малава си зборува македонски,браво.

За однесувањето ме нервира што секогаш не потценуваат вчера таа коњот кога се делеа просра ејјј македонецот заеба работа ова она,пред сите таму,на што личи тоа бе ?? Глупача грда невоспитана.

Се гледа дека не го дружат жаре многу,типични сорпско-хрватски гомна,така да ме набедуваат да навивам жестоко за нашиов ако е сељак.

Накова ми се допаѓа како се однесува,фина тивка,мирна нежна.....браво браво паѓаат скоро сите на тоа.

Ај ќе видиме сега во борбиве како ќе биде иако не очекувам нешто посебно.

П.С. Браво што нашите заедно се во тим,таа коњот и за тоа просра ама кур да пуши може само. :нинџ:

ОК се и двајцата изненаден сум од Жаре ( иако малце го даваат и на самиот почеток е шоуво) добро се однесува засега...... Нека останат што подолго

Себастијан и тој (Милош?) што и се развика на таја што мрсеше коа не можеа да го запалат огнот ми се рани фаворити барем од ова што го видов засега, за понатаму ќе видиме. Нашиве океј се, не знам зошто толку хејтање. Ама рака на срце српскиот на Жаре е за хејтање. Мада се очекуваше.

ова нашава..вака на прв поглед изгледа како мирна наивна ама изгледа ептен му мрда газето

Me nervira samo toa sto nasive drdorat srpski im se lizat na voa Kopucive srpski inace se si e Ok na vivam za Zare Berber i za negovoto pleme :))))

Ајде започна. Борба за награда ќе имат изглеа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom