Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
И сега е време за мажите да си ги покажат забите , Алекс нека забораве на освојување борба за имунитет :)

шо сакате бе буљаши и овој Survivor не ви чини,порано сето се знаеше пред време шо ќе се случи овде има жар,провокации пресврти и сл.....Не го загледав од почеток ама интересно е !
Себа , фраерче :cool:

шо сакате бе буљаши и овој Survivor не ви чини,порано сето се знаеше пред време шо ќе се случи овде има жар,провокации пресврти и сл.....Не го загледав од почеток ама интересно е !
Аха интересно е , ѓоа турска серија гледаш.

И на крај испадна оти жените имаат клан... А мажите и немаат баш :D.. (ова бидејќи поделено гласаа за Ава и Маја, не сите за една....иначе јасно е дека до крај заедно ќе се држат..)

Работава е прво па машко :D прв пат жениве клан да направат и да се договорат! Алелуја! Редно беше ;)
А и прв пат машкиве да не се сложни и да не гласаат сите за една личност :D

Преглуп е овој Срвајвр. Имбецилски и дебилни жени кои за кур не ги бива и изгледа уште поглупави мажи :facepalm: Како бе ова им го дозволија како??

Преглуп е овој Срвајвр. Имбецилски и дебилни жени кои за кур не ги бива и изгледа уште поглупави мажи :facepalm: Како бе ова им го дозволија како??

Мене за разлика од другите Сарвајври овој ми е најинтересен.
Пошто ако добро се сеќавам пред 2 год. кога беше нели дојдоја до соединување на двете племиња и се знаеше пред време дека едното племе ќе го исфрли другото.. едноставно рутинирано си одеше од епизода до епизода,исто и минатото,малце интересно беше со Панишер :icon_lol:
Глупо со нашиот Пеце изглеа дома го побарале да си ојт,толку го пуштиле,исто ко мало дете да му речат чаршија до 9 часот да си дома...
И ондак тооо...

Мене за разлика од другите Сарвајври овој ми е најинтересен.
Пошто ако добро се сеќавам пред 2 год. кога беше нели дојдоја до соединување на двете племиња и се знаеше пред време дека едното племе ќе го исфрли другото.. едноставно рутинирано си одеше од епизода до епизода,исто и минатото,малце интересно беше со Панишер :icon_lol:
Глупо со нашиот Пеце изглеа дома го побарале да си ојт,толку го пуштиле,исто ко мало дете да му речат чаршија до 9 часот да си дома...
И ондак тооо...
Интересен е оти 2ца паметни вкупно нема

Кристина или Алекс, една влегува во финале.....mark my words

Огнјен :pos::pos::pos::pos:прими го Соо(чувство)
Е ова го чекав него да го видам аут, Себастијан:facepalm:самоубиство напрај,Никола:pos: ама му го напика Кристина :cuc: го заеба за сите пари во жена ли се верувало бе Кољо:facepalm: .И пак да ја чуваат Ава :ROFLMAO: таа на сите им пресуди за да не ја исфрлат неа сите испаднаа.Алекс за претседател:cuc: успеа да ги убеди сите да гласаат за Огнјен
Испадна она народната НА ЖЕНА ТАЈНА НЕ КАЖУВАЈ

Животот не е фер не пак Survivor :) . Најако ќе беше Невен да имаше шанси за финале или пак Миа :D (Toa ќе беше Survivor ) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom