Вино

  • Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Aj idi OD KAJ I DA SI VLEZI U KAVADARCI...... imas vino KOLKU SO SAKAS OVAAA GODINA OD EFTINO GROZJE IMAS VINO KOLKU SO SAKAS :D

Не мислев толку на евтино по цена, колку што мислев на неквалитетно, само погрешно се изразив :smir:
 
Кувето од Камник
Каберне со Вранец од Попов
А од странски било кој Сираж од Јужна Америка, Австралија или Јужна Африка.
 
Пиам шампањско старо точно 40 години верувале или не.Иначе има вкус како вињак:vozbud:
Иам уште две три шишиња.
Не се пие секој ден толку старо вино
 
Витач. Го ставаш во тенџере (пола литар нека е ) додаваш цимент, 3 лажици шеќер и каранфил и потоа едно 15 мин на тивок оган...

Топло греанко винце јеееес !!!
 
  • Љубов
Reactions: wot
у прва средно се начукав најмногу на цел свет од вино!!! од тогаш до ден денес неможам да го мириснам...
ај се надевам дека ке се смени ова... :toe:
 
Витаааааааааааааааааааааач и виното од кај другар ми Боби леле луѓе значи толку убаво и слатко вино немам пробано во цел мој живот... можам од него само да пијам наместо вода :)
 
само црвено
:smir: - пијалок на Боговите-

.............
Pricam sa vinom kao sa drugom,
slusa me a zna vec sve.
Pijem a ne znam cemu sve to,
Pijem jel ima mnogo stvari koje samo pijan mogu da prebolim.
Uz vino ja sam pored nje.
i pijan ja је ipak volim,
pijan jerjedno davno leto samo uz vino mogu da prebolim.

:icon_lol::icon_lol:
 
Витач. Го ставаш во тенџере (пола литар нека е ) додаваш цимент, 3 лажици шеќер и каранфил и потоа едно 15 мин на тивок оган...

Топло греанко винце јеееес !!!
Пробај да додадиш и некое морско оравче рендано но не многу ситно, наместо шеќер стави мед и додаток овошје по избор. И за крај после пиење ако не си "доволно" напиен изеди го овошјето па ќе ги осетиш ефектите на виното :vozbud:
 
Пробај да додадиш и некое морско оравче рендано но не многу ситно, наместо шеќер стави мед и додаток овошје по избор. И за крај после пиење ако не си "доволно" напиен изеди го овошјето па ќе ги осетиш ефектите на виното :vozbud:

БАНИРАЈТЕ ГО НА ЛИЦЕ СМЕСТА!
Надвор 50 степени тој пишува за варено вино
 
Епа ако ти фале нешто ти можиш одма да го пробаш тиа рецепт. Или па ако размислиш малку ќе си го чуваш за некоа наредна прилика.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom