Виктор Карамарков од Скопје е серискиот убиец - бројот на убиени сеуште непознат!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто доаѓа до вакви случаи треба да одговори психолог.
А како да не доаѓа до повторување е со казна соодветна на ладнокрво убиство.Кога ќе видат останатите,ваљда нема толку лесно да пофатат секирче.Јас сум за смртна казна за вакви сериски убијци,изживувачи врз деца (педофили),ладнокрви убиства со силување (како што беше случајот со девојката која ја силуваа и удавија со фармерките),бидејќи со продолжување на животот јадат,се топлат,спијат од парите на родителите на убиениот (преку даноци).

п.с.На форумов има многу со надпросечна интелегенција,страв ме фаќа,повеќето ме мразат:pos2:

Јас сум лично со тебе за овие работи, бетер сум од Хамнеи за педофили, силувачи и убијци.

Но, што јас лично мислам и што е реалност понекогаш се две различни работи.

П.С. Леандро - те игнорирам (за да те освојам) :smir::back:

Јас сум лично со тебе за овие работи, бетер сум од Хамнеи за педофили, силувачи и убијци.

Но, што јас лично мислам и што е реалност понекогаш се две различни работи.

П.С. Леандро - те игнорирам (за да те освојам) :smir::back:

Системот на државата може да доживее измени ако е за добро на народот.Се тече,се се менува.

п.с.И не ми прај вака,ада ќе ме испуца:pos2:туку овој избраниов има најголеми шасни за следен сериски убиец,ако ме снема да знаете кој ми го тоа направи...

Да сте му давале сите по 50 денари ко ви доаѓал на врата, сеа ќе беа живи бабите...

Системот на државата може да доживее измени ако е за добро на народот.Се тече,се се менува.

п.с.И не ми прај вака,ада ќе ме испуца:pos2:туку овој избраниов има најголеми шасни за следен сериски убиец,ако ме снема да знаете кој ми го тоа направи...

Севкупно, проблемот лежи во квазиморалитетот кој се продава, регресијата, глобализацијата, конформизмот.

Што ќе речат комшиите синдром! Колку и да е дисфункционална Америка (и енглеска биќе земља пролетерска) сепак ако малку се продереш по дома викаат пандури, ако дигнеш рака на дете, одиш на дистриктен суд за семејство итн!
Сега, триста миљони се, не функционира се, ама кај нас на шака јада од едвај два милиона.....

/'бемга, харем ли е, заебанција ли е!/

Да сте му давале сите по 50 денари ко ви доаѓал на врата, сеа ќе беа живи бабите...

Тебе ова на заебанција тие е?
Гит од тука! За трагедија говориме!

Arno ste preziveale! Ne se seguvam! Navustina!

мислам дека преживеле заради тоа што она била дома ќерката има накои од странициве пишува дека така една старица била спасена бидејќи внукот бил дома! уфффф езиво бреее лелее!!

Уммммм, малку мрч-мрч... не требаше судот да докаже дека некој е виновен/невин? Или врз основ на признание кај нас тоа функционира?

нормално ја признал вината и крај на муабетот! а они го фатлие врз основа на некои докази кои ги собирале позади него и тоа е се сложила сложувалката!

Прва грешка, колку што знам (а сметам дека знам малку), не можеш некого да обвиниш врз основ на негово признание. Што би се случило со мене ако сега влезам во најблиската полициска станица и речам дека Виктор не ги извршил тие дела туку јас?
Јас одма претпоставувам дека него ќе го пуштат, а мене ќе ме задржат.
Енивеј, не ми е мене толку голем, првиот проблем, колку што ми е вториот.
А втората грешка е, нели работа на МВР беше да ги докажува делата, а судија да каже дали некој е сериски убиец или не. Нели секој беше невин се дур не се ДОКАЖЕ спротивното. Докаже wild dolphin, докаже. А не признае.
Ќе повторам уште еднаш. Не бранам никого, бил или не бил сериски убиец. Ме мачи целава процедура.

Принц, не сум сигурен, ама прочитав дека 300 крим техничари ги доутврдуваат доказите и го приопремаат доказниот материјал, но признанието, секирата, траговите на крв на секирата и украдениот накит од последната жртва.....виновен!

И јас се секавам на малиот, еднаш кога се враќав од работа од ниодкаде ми се појави од зад грб на спратот каде што живеам, знам дека свикав и почнав да го терам у триста ПМ, а он „извини, извини..демек дали може да ми дадете за болна мајка“ ...ама највероватно се исплаши од тоа што се дерев како ненормална и истрча по скалите надоле....убаво се сеќавам на него и кога денес го видов на ТВ..ајојјј ме фати јанза. Затоа никогаш не отвораме кога некој ни звони на врата, вообичаено дома знаеме кога некој доаѓа, отвараме само ако имаме најавено гости, а на секојдневните што звонат избегнуваме да отвараме...:nenene:

мислам дека преживеле заради тоа што она била дома ќерката има накои од странициве пишува дека така една старица била спасена бидејќи внукот бил дома! уфффф езиво бреее лелее!!

нормално ја признал вината и крај на муабетот! а они го фатлие врз основа на некои докази кои ги собирале позади него и тоа е се сложила сложувалката!

А што ако ја признал вината под дејство на наркотици? Јбг наркоманче све може да каже. Треба да се донесе пресуда прво без разлика дали признал или не, а не одма тука вие бесилки му спремате ...:pop:

Прва грешка, колку што знам (а сметам дека знам малку), не можеш некого да обвиниш врз основ на негово признание.

Така е, ама овде луѓево дури го профилираа како профил, опшество причини, неправедна приватизација....

Ја неам гаље, у МК, у СК иам над врата ханџариште, а иам и кубур и манлихера дома на дофат!

Да не речам за колекцијата ножево, мечови, јапонски и кинески ладни оружја....!

А што ако ја признал вината под дејство на наркотици? Јбг наркоманче све може да каже. Треба да се донесе пресуда прво без разлика дали признал или не, а не одма тука вие бесилки му спремате ...:pop:

па баш во таа несвесна состојба најмнгоу работи признава а кога е во свесна може и свесно да лаже! дури некаде имам слушнато дека кога те ставаат на полиограф те опиваат со некоја течност за да полесно излегува вистината на виделина!

Ја неам гаље, у МК, у СК иам над врата ханџариште, а иам и кубур и манлихера дома на дофат!

Имам и јас, ама не е за на форум што е премногу премногу е.

а кога нема да бидеш дома?

па баш во таа несвесна состојба најмнгоу работи признава а кога е во свесна може и свесно да лаже! дури некаде имам слушнато дека кога те ставаат на полиограф те опиваат со некоја течност за да полесно излегува вистината на виделина!

Тоа болдираното да не те лажат друг пат, неточно е.

Никој не ти дава никакви течности, најмалку невидлива (содиум пентатол) течност!

Имам и јас, ама не е за на форум што е премногу премногу е.

Па ако си оставил адреса и нелегално ти е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom