Виклер Скај сине, и Рахмани у КАСТРО - 13.05.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си пазарам јас карта недела вечер, и така ќе одам Кастро да не ми е фира патот. :P

Луѓеее свесни ли сте колкуу гужва ќе има, ќе се умира внатре брее алооо!!!!
Немој случајно ако не се дише да видам некој да игра ко малоумен и да се бутка и слично, стојте си сите потепвнувајте си рефрени на почеток, сетне кога ќе заврши Виклер очекувам чупињата да напуштат па на Рахмани фино лепо ќе скакаме сите дружно кој како знае и умее...
...е така!!!

Немој случајно ако не се дише да видам некој да игра ко малоумен и да се бутка и слично, стојте си сите потепвнувајте си рефрени на почеток, сетне кога ќе заврши Виклер очекувам чупињата да напуштат па на Рахмани фино лепо ќе скакаме сите дружно кој како знае и умее...
...е така!!!

Напатен :icon_lol:
icon_mrgreen.gif

И шо, картите биле продадени веќе, сега на врата останува да купиме, 300ден.
Пејо, Манс, where my crew at? :icon_lol:

Лажат изгледа копилињата дека се сите продадени, ја бев вчера вечер да си земам и имаше подоста на купчето, али пуст алчен гз македонски...

Видимо се у гужви!! (:

Идемо Проџект!!! :icon_lol:

Си земав јас веќе. Гадхејтасол пази се! Манс, и ти :icon_lol:

Има уште карти ??? јебига сеа и по 300 да се XDDD :vozbud:

Лажат изгледа копилињата дека се сите продадени, ја бев вчера вечер да си земам и имаше подоста на купчето, али пуст алчен гз македонски...

Карти има, да, али ограничени се картите во претпродажба. Картите се продаваа уназад 2 недели и бројот на карти што беше предвиден за претпродажба е распродаден. Карти ќе ИМА на врата, секако, ама по 300 денари ама и тие се ограничени, кој нема, нека биде точен на врата.

Сега заприметив дека плакатот го има дизајнирано Флим. Закон е!
И утре ќе е закон! Рекордс :icon_lol:

Изгледа ќе идем утре овде со друштво, не дека сум слушнал некоја песна нивна, колку за тепање време (=

Изгледа ќе идем утре овде со друштво, не дека сум слушнал некоја песна нивна, колку за тепање време (=

Аиии "Тепање Време" , незнаеш утре што ке биде превртување, мн јаки журки праи Виклер , + песните му се топоини...

Кој ги ебе, втор пут пољубувам врата. Карти од 20, идам чекам пола саат од досада ги изедов сите тулумби у Шехераза никој нема, епа кур нека дуваат не идам сеа и да ми платат!!!

Кој ги ебе, втор пут пољубувам врата. Карти од 20, идам чекам пола саат од досада ги изедов сите тулумби у Шехераза никој нема, епа кур нека дуваат не идам сеа и да ми платат!!!

ИСТО! Се избедирав крајно. Гневен сум. Се понашаат ко идиЈоти. Мамата у пи*ка!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom