Вие за Новогодишната вечер...

• Креатор на темата Креатор на темата зунза
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгледав исто ко зет...се зафркавам,бунтовник сум во душа.
Ама сепак мислам дека арно бев облечен

siroki farmerki ona znajsh.. crn duks i mania patiki :D

Слики ќе ставам кога ќе ми ги пратат :)
Инаку виолетова ролка со кратки ракави, црно плетено болеро, темен тексас фармерки и црни чизми.

Да се сликате вечер и да ги ставите сликите на темава.

Да видиме дали вредело толку трошење на пари за Нова Година за гардароба:):):)

Tие што кажаа 10тина комбинации на гардароба искрено се надевам дека се одлучиле конечно :icon_lol:

Од утре ќе видиме кој бил најфешн :vozbud:

Ок, значи во оваа тема само за тоа како испадна се и слики од вашиот финален изглед.

Во другата „Нова Година - леле што ќе облечам’’ пишувате што имавте во план да облечете.

за жа не го носев тоа што го планирав, бев облечена сосема класично..
носев фармерки, чизми, кремова маичка на кратки ракави и кремово плетено болеро и капут црн.

Ја бев бомбона :pipi:
Црно фустанче набрано со гол грб и со машничка кај задникот :) и црни лакирани штикли, високи до небото :pipi:

хмм јас бев со карирано лилаво црно сиво бело туниче со голо рамо и црни хеланки и штикли ко мартинки и то.. :wink:

Бев облечена во црно фустанче кратко на прерамки со машничка, а одозгора едно палтенце (исто црно) во болеро стил за да не ми студи, црна ташничка со машна и црни чизми на не многу висока штикла. Инаку фотки немам, пошто сестра ми си го зема дигиталниот и мене ми остана само мобилниот без блиц :jaj:

Црно бели старки , бели фармерки , кошула црна на линии (испрекинати некако чудни ) црна кравата со беџови:)

Ништо блиску до тоа што е моментално „во мода“ :tapp:
И мило ми е :):back:

Црно бели старки , бели фармерки , кошула црна на линии (испрекинати некако чудни ) црна кравата со беџови:)

Ништо блиску до тоа што е моментално „во мода“ :tapp:
И мило ми е :):back:

добро звуче..

он: у црно фустанче со мастило хулахопки и колан под груди и црни штикли..и така

Носев сиво фустанче со сребрено сребрени мн убави обетки и околку 50 алки од малите на раката и црни чизми со платформа:pipi:

За Нова Година се сликав само еднаш:vozbud:Ај ко ќе ја најдам сликата ќе ја постирам иначе не бев премногу свечено облечена носев фармерска сукња со црна маичка на рамки и некако ко со панделка беше и црни штикли.

Ја имав облечено лилава туника, црни хеланки и црни чизми. И мал милион лилави детали. Од лак за нокти до сенка за очи..и обетки и ..слично :)

Слика ме мрзи да ставам, иам на профил.

Wooohooo една од по тапите нови години :)
Инаку носев Sisley кошула, црни BR или Bitsiani пантолони (не знам кои ги носев скоро исти ми се), Timberland кондура/патика. Не се замарав многу и не трчав да купувам нови работи пошто ништо посебно не ми е нова година + во сабота ми стига еден тон гардероба од ју ес анд еј :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom