Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Неразделни сме , еве сеа тука е да се дружиме :pos2: , го припремив во неговата омилена шоља =))

Ептен ептен ретко пијам кафе, а кога пијам тоа е Nescafe без шеќер

Секој ден, 2 ладни макијата стандард :)

не сум којзнае колкав љубител на кафето, го пијам првото утринско обавезно и после доколку отидам некаде на „кафе“ -кое е само изговор за да седнеме на муабет-дружба,но и таму може да се случи да се напијам нешто сосема друго

Последниве 2-3 месеци почнав да пијам редовно кафе,по 3-4 на ден обавезно :)

Јас и кафето- е тоа е страст која никогаш нема да испари. Во кафето има цела поезија, некогаш не си го погодил, некогаш самото кафе не е добро, некогаш не си го погодил моментот за пиење, некогаш премноогу ладно го пиеш а некогаш ќе се изгориш, прав љубовник.
Кога пијам кафе а во позадина добро музиче или добро друштво се ми е ок. А уште си ги барам шољите за кафе на мојот живот.
А штета што во Скопјево ретко на кое место прават стварно добро кафе.

турско пред PC и тоа како знае да ми го направи подобар денот.. и уште нешто - најдобар пријател ми е кога имам испити, секогаш е тука до мене:wink:..

Кафе пијам само кога имам друштво :) иначе кога сум сама не пијам.

kafeto za mene e najgolemoto zadovolstvo :)
edno na den obavezno
sekogas raspolozena sum za kafe osobeno koake se pogodi delot od denot ili osobata za muabet.

Неможам да се освестам без првото утринско кафе. Јако, турско без шеќер. Минимум уште 2 во текот на денот.

Пијам кафе, едно дневно обавезно и тоа сабајлечки.тоа ми е онака најубаво. А после ако отидам некаде, или ако ми дојде некој ке се напијам уште едно. И тоолку

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom