Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
по дома си правам капучино ,турско пијам само кога има некој да ми гледа:pos2:а во друштво нескафе ама само со пола лажичка шејкер

Обожавам кафе...најмногу турско..благо.. на ден по 3-4 пијам..:)
И нескафе сакам..ама тоа поретко пијам.

ние и кафето....па го пиеме скоро секој ден... најчесто макијато
по дома инстант...

Obozavam kafe, sekakvo kafe pijam, se slucuva ponegoas i 4-5 kafinja vo tekot na denot da se napijam. Poveke seakam da pijam kafe koga sum so drustvo, ama ako ne najdam drustvo si pijam sama.

Ја и кафето најдобри другари нема шанси денот да го поминам без кафе.Само по едно пијам на ден било нес или турско.Какво и да е само кафе да е:vozbud:

И јас помалку. Околу 2-3 пати неделно, не сум зависен. Пијам само кога излегувам, дома немам навика :wink:

Не сум толку зависна од кафе колку што си имам замислено дека во одреден дел од денот треба да го конзумирам. Така, во зависност од потребата за освестување пијам сигурно повеќе од 3 кафиња во некаква арбитрарна поделеност на денот на утро, претпладне и попладне. Навечер многу ретко пијам кафе.
Инаку кафето само по себе ми е социјална активност. Дури и поделеноста на денот на термини за пиење кафе може да се занемари ако единствена опција е да го пијам сама.

Па во просек еднаш дневно пијам кафе

Bidejki imam nizok pritisok najmnogu mi pomaga tursko i toa 1 vo denot ama znam i do 3 da gi zaredam ama toa retko,inace pijam nes so blag slag obavezno ili makijato gi pijam site vidovi na kafe so seker ,osven tursko

Обожавам кафе, ама у последно време не си го поѓаѓам баш несот. Секое кафе е убаво, ама најретко пијам експресо, мислам дека само на екскурзии го имам пиено пошо не спијам по 2 дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom