Си мислев дека нема да се откажам од турското, ама другарка ми ми ме навлече на несот и тој исклучиво нематен го пијам...а за 3 во 1 да не збориме у ташна обавезно се наога
Во последно време решив нешто да намалам со кафе, коа не можам со цигари. Па се пребацив од кафе на топло чоколадо, кое освен што е добро за нерви и природен афродизијак, исто така е и многу вкусно.
Ама тоа само дома. Инаку турско не сакам баш многу, ептен кога мора. Пијам ладно макијато и нес 3во1, нај по вкус ми се.
Кафе. Сосила го засакав, се натерав само затоа што ритуалот ми делуваше неодоливо. И сега не можам да си го замислам започнувањето на денот без тој миг на задоволство што ми го пружа. Една лажичка турско кафе, една и пол кафејав шеќер и млеко. Во мојата шоља од Кина од тенок порцелан .
Спомна некој кафе
Леле леле не можам денот да го замислам да не испијам бар една шоља... Или да отидам на училиште а да не испијам пред тоа...
Нес ми е најмногу по ќеф,цело лето ice cafe, сега 3 во 1... Ама и турско си е турско
ау нес топло кога врне и ке си го стаам лап топот негде за да можам да гледам низ прозор и оно врне истура ја со нес лап топ пред мене...:pos2::pos2::pos2:
kade bez tursko kafe, taka mi pocnuva denot. drugo kakvo i da pijam isto ko da ne sum se napila kafe. a vo megjuvreme moze i nes ama pak kje recam tursko si e tursko (grand aroma)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.