Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
eve sega ako e 3h noke, jas si pijam kafe, 2 lazicki kafe, bez seker,mmmmmm... eliksir na zivotot za mene :D

imam 19 godini i site se cudat kako ne pijam kafe....obicno ide uz cigara a ja ne pusam,zboram za turskoto a za ovie drugive, epten retko u kafic koga kje mi tekne......

edno vreme si praev nescafe so pena na 2-3 dena ama sea me mrzi ....

Леле јас секој ден ладно нес тоа со пена што викаш си праам. Еве сеа баш планирав :vozbud:
Готоо зависник сум,не поминал ден јас да не испијам едно.

Нес кафе пијам, ама ретко.А тоа турското бљак.Отров.

Нес кафе пијам, ама ретко.А тоа турското бљак.Отров.

Ne mozam da zamislam den bez kafe.Makedonsko ili tursko kako sakate go kazite ama mene denot mi zapocnuva so nego.Se budam,otvaram oci i gezveto odma na sporet go stavam.Go pijam sugar free.Ne mi smeta voopsto pa dnevno mozam i 5 soljici da ispijam baska nes ,esspresso ili makijato. Abe zavisnik 100%

Mu se dumam koga da go ostavam i toa! Aj, aj ke mu stegnam zabi nekoj den...

Кафенце си пијам обавезно еднаш или двапати дневно, еве сега моментално пијам Нес Кафе...:vozbud::tapp::tapp:

Чат пат пијам на сабајле да ме расони...

pijam 2pati na den ., sabajle i navecer:toe:

Скоро цел месец,пијам само капучино и е дефинитивно многу подобро.
Не е толку јако,а најдобро од се е,шо немора да му стојам над глава на шпоретот и да чекам да се вари три саата.Само си стаам топла вода од болјер и ето ти...поубо здравје.

Јас до пред некое време нон стоп си пиев турско ама во последно не можам да поднесам и ептен ретко пијам..ако веќе се решам за кафенце си пијам нес кафе...

Kafe tursko, nasabajle, pa okolu 2 saat, pa okolu 5, pa kaj 8 itn........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom