Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
два различни поими:toe:

по 1 -2 на ден...Мн си се сакаме :)

абе ова кафево вистина не те оставало да спиеш...јас не пијам кафе ама дур се спремав за матурава око не склопив .................... уба работа е ама се надевам нема да ми стани навика..............

ЈАС И КАФЕТО

Сме 1000 различни поими.
Воопшто не пијам кафе, пошто мама ми weче дека од него wастело опашка :kez::kez::kez:

Па еве моментално видиме љубов нешто, се чепкаме лав хепинес...

Многу се сакаме башка и не го мешам веќе со шекер, го баталив него :)

кафе строго Нес Фрапе....турско, макијато, и други ствари тешко....

Епа пијам кафе ама во последно време избегавам да пијам многу често оти ми ствара киселини во желудникот и стварно тоа е грдо чувство.Иначе најмногу пијам нескафе и турско.

Многу слабо пијам кафе, ми се случува и цел месец да не се напијам. Најчесто пијам за да му правам друштво на некој или кога ќе ми дојдат гости па за да ги престрамам:)
Ама се на се, не сум зависник од кафето:helou:

obavezno ko ke stanam od spienje si varam kafe "serbet" so 3 laz seker i 2 kafe :) da bide em blago em jako :)) i ko ke si sednam pred pc pa 3-4 cigarcinja uz kafeto mmmmm poubo zdravje :vozbud:

Пијам инстант Јакобс најмногу, една другарка ме зарази со тоа, а и ептен многу ми е убаво тоа кафе. Инаку сега за летниве горештини повеќе пијам Нескафе Фоарте со другарите, турско троа поретко го пијам во последно.

imam 19 godini i site se cudat kako ne pijam kafe....obicno ide uz cigara a ja ne pusam,zboram za turskoto a za ovie drugive, epten retko u kafic koga kje mi tekne......

edno vreme si praev nescafe so pena na 2-3 dena ama sea me mrzi ....

Златно турско...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom