Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Чоколадно Нес кафе со мраз :) :) :)
Турското само жешко и многу благо..

Кафе во Ли! Инстант со млеко, + три натренчиња ...

секојдневно консумирам кафе. почнувам со турско, а бидејќи темпото на живеење ми налага постојано да излегувам (до пред некое време училиште, а сега целосно посветена сум на шопинг, средби со пријатели, курсеви), ми се случува и неколку пати во денот да седнам во некој кафич и да испијам по некое нес или макијато. кафе пијам исклучиво без шеќер, благо кафе не е кафе, шеќерот го убива вкусот

па вака јас и кафето сме многу добри другарчиња денот не ми почнува без кафенцето

Јас ако не се напијам кафе не можам да функционирам. А најчесто не останувам само на едно кафе и таке. Секакво пијам само да е кофеин :pos2:

Не можам без кафе, ако не се напијам сум како пијана кокошка не функционирам само дремки ме тресат, а пијам најчесто македонско или нес каф.

Јас и кафето имаме интересна врска.Со него поминувам голем дел од денот.Врската може да се нарече себична бидејќи сме заедно само кога мене ми треба, а кога ќе остаре го фрлам и си зимам нов другар од неговиот сој.Порано ме дружеше и во ноќните часови за да не заспијам, но сега таа функција ја има изгубено.Како и да е неможам без него.Поздрав до кафето и со ова сакам да му заблагодарам за сите моменти,пијани,трезни,будни,тажни.среќни,досадни,исполнети со смеа,плач и по некој трач.:smir:

Многу ретко пијам МНОГУ ....
инаку ако пијам пијам Макијато или Нескафе .,..

Не сум љубител на кафе воопшто а кога морам за друштво пијам ладно нескафе или па ладно макијато:pipi:

Многу ретко пијам обично кафе .. only NesCaffe rullz :)

јас исклучиво нес пијам и тоа со шлаг ммммммммммммммммм...

Мене кафето ми е многу добар другар :)
Не проаѓа ден без да се напијам кафе. Нема врска какво е, секакво пијам, а најчесто макијато. ууу ми се припи сеа

ние и кафето дрим тим комбинација
ден без кафе е како ноќ без ѕвезди
цигара без кафе е како риба без вода

кафе едно морам дневно најчесто макијато...
турско ретко само друштво коа праам некому..
а нес кафе исклучиво ладно и ИСКЛУЧИВО во енерџи... пош е божествено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom