Видови интелигенции (тест)

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување

Најголем број на бодови имам на:

• Вкупно гласачи
    137
тоа што најмногу те опишува ќе ставиш 5
ако не е својствено за тебе ќе ставиш 1

За спортовите, па ако повеќе сакаш да речеме фудбал, кошарка, (групен спорт) ќе пишеш 5, ако сакаш пливање-тенис- ќе пишеш 1.
Не тоа што си БИЛ и што си сакаЛ, туку тоа што си сега и тоа што сакаш СЕГА.

Не знам за шо не можеш да се решиш:)
Ако не уживаш во крстозборки толку, пиши 2ка или 3 ка.

[FONT=&quot]1- лингвистичка.[/FONT][FONT=&quot] =13[/FONT][FONT=&quot]
2- логичко-математичка.[/FONT][FONT=&quot] =16[/FONT][FONT=&quot]
3- спацијална.[/FONT][FONT=&quot] =15[/FONT][FONT=&quot]
4- музичка.[/FONT][FONT=&quot] = 11[/FONT][FONT=&quot]
5- интерперсонална.[/FONT][FONT=&quot] = 15[/FONT][FONT=&quot]
6- интраперсонална.[/FONT][FONT=&quot] = 19[/FONT][FONT=&quot]
7- телесно-кинетичка.[/FONT][FONT=&quot] = 16
Сето нисто е :P
[/FONT]

1. 14
2. 19
3. 15
4. 17
5. 17
6. 13
7. 12

Не ме бива :) :smir::smir:

Магде да си ми здрава и жива, обожавам вакви тестови без разлика на резултатот...

ај еве ги моите резултати:
1. 17
2. 20
3. 20
4. 19
5. 18
6. 22
7. 20

доста фифти-фити позиција, можеби од моменталното расположение или пак моменталната состојба на умот и духот, не ми идеше да ставам 1 на ниедно :toe:

:salut:

1 = 19
2 = 23
3 = 16
4 = 21
5 = 19
6 = 21
7 = 19

Ваљда ова не значи дека ќе умрам млад :toe:

MMM ... жено ...ммм као да го кажам ова има некој друг тест?
Пошто сум егоцентрично самозаљубено копиле кое мисли дека го има фатено универзумот за муда и знае се ...пола македонија е таква
Ум може некој тест каде треба да решаваш задачи? Пореално е. а не да одговараш „искрено“ па да испадне дека сите сме јаки :back:

1=19
2=11
3=22
4=19
5=22
6=17
7=24
телесно кинетичка:pipi:

Е сега некој добар супермодератор нека ми го префрли гласот од онаа интраперсоналната во телесно кинетичката група. (или нека го избрише мојот глас па ќе си гласам после.)

1. 20
2. 8
3. 16
4. 17
5. 15
6. 20
7. 5

Ај кажете која интелегенција сум јас :збунето:

Ум може некој тест каде треба да решаваш задачи? Пореално е. а не да одговараш „искрено“ па да испадне дека сите сме јаки :back:
Meне и на цел форум ама баш не брига кој-каква интелигенција има.
Ова е лично за тебе да си знаеш шо е развиено па да си ги развиваш другите.
Ако сакаш пиши на сите дека имаш 25, ако лажеш-твој проблем:)

На нет имаш мал миљон тестови, ама пошто не се за наше подрачје и наша популација-не ги препорачувам.

Meне и на цел форум ама баш не брига кој-каква интелигенција има.
Ова е лично за тебе да си знаеш шо е развиено па да си ги развиваш другите.
Ако сакаш пиши на сите дека имаш 25, ако лажеш-твој проблем:)

На нет имаш мал миљон тестови, ама пошто не се за наше подрачје и наша популација-не ги препорачувам.
Магде знаеш ниеден од нас не може да знае во што е најдобар освен ако не биде подложен на тест.
И тоа стандардизирани , вака сите сме субјективни и тестов те тера сам да се излажеш себе си . Никој не може да биде реален во врска со вакви прашања каде оценката варира од 1 до 5 сериозно. Ај да речеш со прашања од типот да/не
Искрено каква врска имаат твоите верувања и мислења за тоолку опширни теми а не за конкретни проблеми со способностите твои ?

За што си најмногу талентиран можеш да дознаеш кога ќе наидеш на конктретен проблем . А вака само се рефлектира својата идилична слика создадена за себе си а не реалноста .

Мислам сите од нас имаат решавано тиин шема тестови и знаат какви се не резултати им испаѓало.

Ајде бе луѓето за забава го прават ова или од досада, ништо сериозно, нема да не вработат во МАНУ ако ги прочитат резултатите.
Што е битно?

Ајде бе луѓето за забава го прават ова или од досада, ништо сериозно, нема да не вработат во МАНУ ако ги прочитат резултатите.
Што е битно?
Битно е ... за нив самите , да знаат каде највише ги бива . За да знаат што можат покасно да направат од себе си .
Да имаше задолжителни тестирања по школиве пола од нас нема да се интересираа за вакви тестови кои се направени по теркот на тиин шема .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom