Видете го ова!

• Креатор на темата Креатор на темата JeCILaDy
  • Време на започнување Време на започнување
hahahaha extra uste ova im fali a da daevte neso za zenski

Абе многу досадно ќе ни стане ако почнема да ги контролираме жените со даљинско исто како што телевизијата станува досадна.

Uste ova ako go napravat, definitivno krajot ke ni dojde. Sepak, zakon stvar! Samo da imase i za maskite edna dalinsko uste poubavo.:vozbud:

Abe ja imam slicno vakvo, ama na glasovni komandi rabote :poss:

Сакам далечинско вакво само со други функции наменето за машкиот пол...како ќе се забавувам...аххх

А каде се проадава ова даљинско, милина ејјјјјјјј

I so nego i bez nego se isti, t.e. nie zenite sme isti,kako na dalecinsko da sme!

Да го пуштат ова во продажба нема да има повеќе војни низ светот.

abe ne ti treba vakvo... donesete si ja zenskata na forumov... neka ja glea slikava... i dogovorete si se... izmislete si znaci.... i ona da se pridrzuva do niv :)

Скоро го гледав филмот "Click" co Adam Sandler, и он имаше слично вакво, можеше да ги скока караниците со жена му, туширањето итн, ама едно време почна да меморира и да прескокнува кога ќе му текне, без да му се даде наредба, и животот му помина многу брзо, а он не знаеше што му се случило, погребот на татко му и се тоа. Затоа не трчајте одма да да добро е супер е, зашто може само навидум да е така.

Уствари шо јадам ја гомна кога ова не постои, и тешко дека некогаш ке го напраат.................:toe: :lud:

barem da postoi daljinsko samo so "cuti" i "stop blebetati"
mir i tisina
:)))))))))))

Ова да ми даваш пари не би го земал. Ова е за оние мрзите што не можат да станат од кревет и што си мислат дека се се врти околу нив. Треба малку да спорувате луѓе, да бркате женски, да научите да готвите и на крај да сакате

Не бе не чини ова да имаше на македонски одма ке купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom