abe ne ti treba vakvo... donesete si ja zenskata na forumov... neka ja glea slikava... i dogovorete si se... izmislete si znaci.... i ona da se pridrzuva do niv
Скоро го гледав филмот "Click" co Adam Sandler, и он имаше слично вакво, можеше да ги скока караниците со жена му, туширањето итн, ама едно време почна да меморира и да прескокнува кога ќе му текне, без да му се даде наредба, и животот му помина многу брзо, а он не знаеше што му се случило, погребот на татко му и се тоа. Затоа не трчајте одма да да добро е супер е, зашто може само навидум да е така.
Уствари шо јадам ја гомна кога ова не постои, и тешко дека некогаш ке го напраат................. :lud:
Ова да ми даваш пари не би го земал. Ова е за оние мрзите што не можат да станат од кревет и што си мислат дека се се врти околу нив. Треба малку да спорувате луѓе, да бркате женски, да научите да готвите и на крај да сакате
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.