Видео: Ејми Вајнхаус разочара на Калемегдан

• Креатор на темата Креатор на темата Рудници и
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Околу 40 евра карта за да гледаат ретардирана наркоман/ка :rolleyes:

Уствари никој не плаќа за песните да ги слуша во живо, се плаќа ради феноменот Ејми

Оваа повеќекратно ја надмина Бритни! Која гуска....

Оваа жена е болна, и не треба да пее.
ТИ ДА НЕ ПЕЕШ !

Што и фали?!
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
Не требал да ја пушти и требале да го презакажат концертот за друг ден.
Ејми е прекрасен вокал, ретко кој има глас како неа.
Ни под разно не треба да прекине да пее.
--- надополнето: Jun 19, 2011 2:50 PM ---
Оваа повеќекратно ја надмина Бритни! Која гуска....
Бритни не е наркоман....
Бритни праи глупости без дрога.
Оваа барем има оправдање.

Оваа жена е болна, и не треба да пее.

Гледај од 2:14 до крај. За Еми важи истото. Значи оне не е БОЛНА, туку е ГЛУПА!! Да била паметна немала да се дрогира.

Бритни не е наркоман....

Значи ако се глупирам, а не сум ниту пијан или под наркотици тогаш нешто не е во ред со мене... ама ако сум пијал или издрогиран, оправдано е? :cautious: (n)

Не ја бранам Бритни, додуша не ја слушам ниту неа, ниту Ејми... оти и двете се пропалици според мене, ама мислењево не ти е баш на место.

Ја незнам што очекуваат луѓето од една ваква фаца..Ептен одвратна која неможам да ја гледам..

ТИ ДА НЕ ПЕЕШ !

Што и фали?!
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
Не требал да ја пушти и требале да го презакажат концертот за друг ден.
Ејми е прекрасен вокал, ретко кој има глас како неа.
Ни под разно не треба да прекине да пее.
--- надополнето: Jun 19, 2011 2:50 PM ---

Бритни не е наркоман....

ima opravduvanje-nema pamet.
Menadzerot bil kriv za nejzinata glupavost ... =)

Организаторите се тапа, сега ќе ви раскажам една случка во далечната 1984 што се случи во Сараево (нормално покрај зимската олимпијада со Вучко)
opera.jpg

Во 1984 беше најавен голем концерт во Сараево на тогашната инстант звезда LaToya Jackson (полусестра на познатиот педофил МЈ која подоцна сними неколку филмови за воздрасни) со придружен гостин да биде Дино Мерлин.
Салата Јахорина се наполни до последното место со очекување на големата звезда, но за несреќа излезе една фаца која кажа дека LaToya не се чуствува добро и концертот ќе биде презакажан за друг термин но во замена тука е Дино Мерлин кој ќе оддржи целовечерен концерт за да ја анимира публиката.
Го пренесувам транскиптот од Петар Јањетевиќ даден за списанието ИТД.

И кога сите очекуваа дека најмалку ќе биде запалена салата и обесен организаторот се случи чудо, другарот Дино Мерлин го зеде микрофонот во рака и ја запеа познатата "Волио бих да те не волим", тогаш петилјадната публиката падна во делириум и дваесет девојки се онествестија од возбуда, на презакажаниот концерт од другарката LaToya кој се одржа наредниот ден се појавија само пеесет души.

Ако организаторот на шоуто беше паметен и го донесеше Аца Лукас како придружен пејач наместо Bei the Fish тогаш никој немаше да се пожали на квалитетот на кнцертот.

Ја жалам публиката и ги жалам фановите на изродов.

хахха 20 000 малце и било, не очекував ни толку да има, башка „сефте“ мавна прво таму после сите контраверзи и лечења .... нека биде среќна со 20000 и покрај прескапата карта(претпоставувам).

Кој дал пари за оваа ретардиранава а не бил на Стинг на 7ми на концертот негов со бугарската филхармонија е . . .

Oh I wish I could have lived in the '80s.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom