Вицеви без наслов

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вози германец некој низ Босна со женската до него,некој нов мерцедес,а позади на кука закачен глисер некој јак!И уз возење германецов и објаснува на девјката колку се само босанците глуп народ,вакви биле,такви биле и одеднаш го запира некој човек.Застанува типов со мерцедесот и човекот(Мујо нека биде) му бара запалка,да запали цигара една.Пали човеков од мерцедесот жмигавец лев,трча Мујо накај жмигавецот,пали човеков десен жмигавец,трча пак Мујо да запали цигара.Така го измотавал човеков Мујо и на крај му здосадило и си отишол насмеан цел,дека заебавал босанец некој.Во меѓувреме Мујо му вика на Хасо во позадина таму-Абе шупак еден колку време ти требаше за да го откачиш тој глисерот ебате?!?!?!?!?!

Зошто Господ ги создал прво мажите па жените?
-Па пред секое ремек дело се прави грда скица! :bip::bip::bip:

Иде некоја бабичка на гинеколог на преглед.
И гинекологов ја прегледува и сега да се пошегува со бабичкава и вика:
- Бабо, трудна си, трудна си.
И бабава вика:
- Бреее докторе во денешно време ни на сопствениот прст неможеш да му веруваш. :) :)

Ги напраил господ мажот и жената и сега ги гледа да даде оценка на своето дело:
Го гледа мажот и вика:
- ааа ти мажу одличен испадна, ово оно
Ја гледа жената и вика:
- ај нема везе ти ќе се шминкаш. :) :) :)

Што вика полжав кога се вози на желка?
-Фиуууууу...

Си биле Мујо, Хасо, Суљо и Ибро и сеа се враќале од град ама немале со што и земале да стопираат коли.
И застанал некој типац и им вика ќе ве префрлам ама прво да ми го издркате сите по еднаш.
И сите се сложиле ај ќе му го издркаат, ама Ибро се бунтовал:
- Не бе не идам ја со вас, на што ви личам, ќе му дркам кур на типов а, ќе стопирам некој друг.
И Ибро си заминал, а овие влегле у колава и му го издркале по еднаш и ги префрлил.
И другата ден идат Мујо, Хасо и Суљо на чешмичка да си измијат рацете од што му го дркале на типов и го гледаат таму и Ибро како праи „гаргара”.... :pos: :pos: :pos: :pos:

sch00lGirL напиша:
Зошто Господ ги создал прво мажите па жените?
-Па пред секое ремек дело се прави грда скица! :bip::bip::bip:

за жал не можам зеленко да ти дадам, а ова ти е закон! нека и даде некој во мое име:icon_lol:

си биле глуп и глув.
Глув му вели на глупиот
~Колку се 1+2
Глупиот вели
~5
Глувиот
~Под курот ми се скри :pos::pos::pos::pos:

Некоја девојка се возела во такси, и кога стигнала до саканото место гледа на таксиметарот 500 денари.Му рекла на таксистот:
-Абе....јас немам пари да ти платам,ако сакаш да ти го испушам?!
-Абе види вака,рекол таксистот,ти ако сакаш испуши ми го ама јас на бензинска ќе треба на тројца да им го испушам!

Зочто Американците не јадат сладолед???
Оти Бил Ладен :kez::kez::kez:

marketar напиша:
Зошто секогаш бираат убави стујардеси.
- За да може авионот полесно да се дигне!

Знаете ли што е РОДЕО СЕКС?
Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на градите негови, му кажуваш дека имаш сида и се обидуваш да останеш врз него 5 мин.
:pos: zakon

Во автобус едно дете буљи еден човек.
- Чиче, да не си Јапонец?
- Не, не сум.
После некое време.
- Чиче, мора да си Јапонец?
- Не, не сум.
После некое време.
- Чиче, а бе Јапонец си!?
- Е добро де Јапонец сум и престани веќе!!!
- Чиче, е ако си Јапонец зошто не ти се коси очите?

Полицајци добиле пратка со тотално нова опрема,меѓу која имало и нови,специјални часовници.Ги собрал командирот и им објаснува:
-Ова се специјални часовници,со нив можете и да се бањате.
И еден од полицајците прашува:
-А кај се пушта топла вода?

Некој тројца биле на пуст остров, и ловеле риби, и фатиле златна рипка. Рипката им рекла, пуштете ме и ќе ви исполнам на тројцата по една желба. Овие се согласиле и ја пуштиле рипката, и почнале со желбите:
- Првиот: Јас сакам да си одам од островов! - рипката му ја исполнила желбата.
- Вториот: И јас сакам да си одам од островов! - рипката исто како и на првиот му ја исполнила желбата.
- Третиот: Еј, па јас што ќе правам сам тука: Посакувам да ги вратиш двајцата на островов! - и рипката му ја исполнила желбата! :pos:

Некој човек правел операција на рацете некоја!Операцијата поминала успешно,човекот си бил супер,ама нешто му текнало и прашал:
-Абе докторе,ќе можам јас сега да свирам на гитара?
-Ќе можеш бе,немај гајле за тоа!
-Еј супер еј,досега немав поима од гитара!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom