Вицеви без наслов

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сем работел во една компјутерска компанија 25 години и на крај решил дека му е здосадено од сето тоа, дал отказ на работа и купил земја на село. Единствените луѓе кои ги гледал биле оние кои ги среќавал кога одел еднаш месечно да купува продукти.
По 6 месеци еден селанец дошол кај него и му рекол:
- Се викам Енох. Јас сум ти комшија. Во недела ќе правам забава, па мислев дека ќе сакаш да дојдеш.
- Одлично - му рекол Сем.
- По 6 месеци изолација би сакал да се дружам. Благодарам на поканата.
- Ама, ќе има и многу пиење.
- Супер - рекол Сем.
- Одамна не сум пиел.
-Ама, ќеима и тепачки.
"Цврсти луѓе се овие" - помислил Сем и рекол:
- Нема проблем, ќе се снајдам и со тоа.
- И, да не заборавам, ќе има и многу секс.
- Супер, по 6 осамени месеци тоа многу добро ќе ми дојде. А, што да облечам?
- Што сакаш. И онака на забавата ќе бидеме само ние двајца.
------------------------------------------------------------------------
Маж и жена, кои порано никогаш не се виделе, се нашле заедно во воз. Се стемнило и си легнале. Мажот легнал на горниот кревет, а жената на долниот. Сред ноќ мажот се наведнал кон жената, ја разбудил и рекол:
- Извини што те будам, но дали би можела да ми дадеш уште едно ќебе. Многу ми студи.
Жената го погледнала со сјај во очите и му рекла:
- Јас имам подобра идеја! Ајде да се преправаме дека сме маж и жена.
"Уф, супер. Ќе падне секс вечерва" - си помислил мажот.
- Важи - рекол.
- Добро. Мрш сам да си земеш ќебе, ѓубре едно! Јас тебе слугинка сум ти?!
Маж чека во холот на еден хотел. Одеднаш му текнува дека треба да го праша нешто рецепционерот и оди накај него. Во тој момент налетува на една госпоѓа со малку повеќе развиени гради и додека се судира со неа, случајно го збрцува лактот мегу нејзините гради.
- Госпоѓо, ако вашето срце е меко како вашите гради, тогаш сигурно ќе ми простите - и вели.
- Господине, ако вам вие ви е толку цврст како лактот, тогаш ќе ве чекам во соба број1221.

Еден човек му се жали на пријателот:
- Сексот со жена ми веќе ми е стварно здосаден. На секои две недели водиме љубов по 10 минути, и толку. Не знам што да правам.
Пријателот вели:
- Треба да внесеш некоја новина во сек-сот. На пример, играјте си доктори. Тоа трае околу 1 саат, ама потоа се чувствуваш сосема поинаку.
- Еден саат?!? Нормален ли си ти? Како тоа еден саат?
- Ја оставаш во чекална 50 минути, потоа водите љубов 10 минути и и викаш дека сте си играле доктори.
Жена од 60 години доживува инфаркт. Веднаш ја носат на операција, но за време на операцијата таа доживува клиничка смрт и оди кај Господ. Тој и вели:
- Не се секирај. Не ти е уште времето за умирање. Ќе живееш уште 30 години. Ајде сега врати се назад, зашто докторине се извадени од памет!
Се враќа жената во телото, опе-ра-цијата завршува, таа заздравува и ја пуштаат дома да закрепне. Додека се од-мара, жената си мисли во себе:
- Мајката, не се малку 30 години ... Штом ќе живеам уште толку многу, не е лошо да се потсредам малку.
Утредента почнува да посетува разни доктори, прави фејс лифтинг, вежба аеробик, ја менува фризурата, и по не-колку месеци изгледа како ти-нејџерка.
Два дена откако се средува, ја мава кола и умира на место. Стигнува пак кај Господ и го прашува:
- Добро бе, Господе! Нели не требаше да се секирам? Нели ќе живеев уште 30 години? Зошто ме излажа?!
- Извини... Не те познав!

Се качува калуѓерка на воз.
На следната станица спроти неа седнува средена жена облечена во скапа бунда, накитена со злато и многу скапи чевли.
Се гледаат така двете и на крај се препознаваат. Средената жена бивша калуѓерка.

Почуваат муабет и калуѓерката ја прашува:

Од каде ти се чевлите, колку ги плати, многу?
Па не ги платив...Бев кај еден човек на вечера...па следниот ден ми ги поклони...Ми рече дека убаво му било со мене...
Од каде ти е таа скапа бунда?
Па знаеш...бев со еден господин...поминав еден викенд кај него...и ете...
А од како толку злато, од каде го доби?
Пааа...Бев со еден менаџер...придружба му бев една недела на патување...

Калуѓерката се враќа во манастиорт целата исфрустрирана, се фрла во кревет и после некое време слуша како некој тропа на врата...

Кој е?

Јас сум, твојот колега, божјиот слуга што со радост го пречекуваш во твојата постела!

Ма еби се ти и твоите карамели!!!!!!!!!!!!

Оди дечко во продавница за спортска опрема.
- Добар ден имате нунчаки?
- Не.
- И сега што да правиме ние нинџите!?
------------------------------------------
Си оди едно дете дома целото задишано и му вели на татко му:
- Тато... заштедив 20 денари!
- Како?
- Трчав по автобусот!
- Што не си трчал по такси ќе заштедеше 100 денари!
------------------------------------------

Си биле 20 мажи и една жена на пуст остров
по 10 дена женава рекала не можам и умрела.
по 20 дена маживе рекле не можиме појче и ја закопале
по 30 дена маживе рекле не можиме појче и ја откопале
:)

Оди згодна женска на психијатар и тој и вика:
- Ајде сега соблечете се.
- Ама како да се соблечам тука, незгодно ми е од вас.
- Нема проблем, еве јас ќе го изгасам светлото, а вие соблечете се.
Се гаси светлото, поминува некое време и женската:
- Добро, се соблеков. Каде да ги ставам алиштата?
- Па, еве, можеш тука врз моите.

* * *
Си биле два коња на ливада:
- Уф, што е добра тревава.
- Да, бе... ај смотај ми уште една.

moTaro напиша:
Што?
Ништо, ништо.
Што бе пиштол?
Ова цело да го цитирам

Ај дечко подајми то чашата
- На кого бе ти влечко.
Не бе тебе
- Кој ме ебе?
Дечко ништо
- Шо бе пиштол?:pishtoldz

Кој орган кај машките е најразвиен после 00:00?

-Ушето!

Се замислил шеф у канцеларија,му го нема главниот проектант а утре имаат презентација и решава да му се јави дома.
-Ало.
-Повелете-шепотејќи му одговара глас на мало дете.
-Ај дај ми го татко ти ако сакаш.
-Не може да збори сега-одговара детето тивко.
-А мајкати?
-И она неможе.
-Добро,има некој голем со кого можам да разговарам?
-Има,еден полицаец-одговара детето шепотејки.
Шефов веке сериозно загрижен прашува-
-Па добро,што прави полицаец кај вас?
-Разговара со тато,а мама збори со еден пожарникар-тивко одговара малиов.
-Аман,а кој ја прави таа галама таму?
-Хеликоптер-одговара детево.
-Добро побогу,што прават сите таму?
-МЕ БАРААТ МЕНЕ!-одговара низ смеа детето.

Што е полошо од црв во вашата јаболка?
- Половина црв во вашата јаболка.

Отишле дајца другари на фудбалски натпревар. Купиле литар жта ракија и се договориле на секој гол по една чашка да пијат, као демек за среќа.
Натпреварот завршува 0:0 и едниов му вика на дургиов:
- Ко ти реков на ракомет да идеме.

Што е разликата мегу богат и сиромашен вампир?
-Сиромашниот си прави чај од улошки:icon_mad:

Си биле садист,мазохист,пироман,сериски убиец и некрофил и им било многу досадно.И садистов им предлага
-АЈ ДА ФАТИМЕ МАЧКА И ДА ЈА МАЧИМЕ.

пироманот-АЈ ДА ФАТИМЕ МАЧКА,ДА ЈА МАЧИМЕ,ПА ДА ЈА ЗАПАЛИМЕ
серискиот убиец-АЈ ДА ФАТИМЕ МАЧКА,ДА ЈА МАЧИМЕ,ЗАПАЛИМЕ,ПА ДА ЈА УБИЕМЕ
некрофилот-АЈ ДА ФАТИМЕ МАЧКА,ДА ЈА МАЧИМЕ,ЗАПАЛИМЕ,УБИЕМЕ,ПА ДА ЈА ЕБЕМЕ!
мазохистот-МЈАУ!

http://rekl.on.net.mk/adlog.php?ban...capping=0&cb=c03263f368a6f4f40de572d63f0846ed Дошол Мујо навечер камен пијан и се бутнал во кревет покрај Фата која веќе спиела. Кога се разбудил, видел чуден човек, облечен во бела одора. - Кој си ти? - Јас сум Свети Петар. - Тоа значи дека сум мртов? - Да! - Ама, имам толку многу за што да живеам.... не се ни простив од моите... мора да ме вратиш назад и тоа веднаш! - Можеш да се реинкарнираш но има мал проблем. Можам да те вратам назад ама само како куче или како кокошка.

- Подобро како кокошка зашто има една фарма во близина на мојата куќа.

Петар плеснал со рацете, се појавува светлост и Мујо се наоѓа прекриен со пердуви како колва по дворот.

Доаѓа петел до него и го прашува Мујо:

- Значи, ти си новата кокошка, како ти е првиот ден овде?

- Супер е ама имам чудно чувство дека ќе експлодирам одвнатре.

- Не е тоа ништо, овулираш. Не ми кажувај дека никогаш немаш снесено јајце? Ако немаш, само опушти се и дозволи се да оди по својот тек.

Мујо се опуштил и по некое време излетало јајце. Мујо го преплавила милина бидејќи по првпат во животот почувствувал мајчинство.

Кога го снел второто јајце го обзел уште поголем бран емоции и знаел дека реинкарнацијата во кокошка е најдоброто што можела да му се случи во животот... евер!

Уживањето било неописиво и таман кога сакал да го снесе и третото јајце, одеднаш осеќа јак удар во главата и ја слуша Фата како вика:

- Пробуди се, пичка ти материна пијана, сереш по креветот!

Само што почнал да зборува Игорче, мајка му го изнела да го прошета низ золошка. Го прашува таа него:
- Сине, кое е ова животно.
- Зајче.
- Не е зајче сине, жирафа е.
Одат тие понатаму, мајка му пак:
- Сине, а кое е ова животно?
- Зајче.
- Не бе сине, лав е, кралот на животните.
Се доближуваат тие до базенот со делфини, мајка му пак прашува:
- А, сине, што е ова?
- Водно зајче!

Зошто секогаш бираат убави стујардеси.
- За да може авионот полесно да се дигне!

Знаете ли што е РОДЕО СЕКС?
Тој лежи на грб, ти седиш на него, со едната рака се држиш за влакната на градите негови, му кажуваш дека имаш сида и се обидуваш да останеш врз него 5 мин.

Отишол некој човек во многу евтина јавна куќа.Се фукнал со некоја циганка за 100 денари и задоволен си отишол дома.Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај циганката и и вика:"О,мори,све да ти ебам,од тебе фатив срамни вошки!!!".А циганкава му вика:"Па за 100 денари да не сакаш свилени буби да ти пренесам???"

По три дена,излегува Петре од урнатините на Светскиот трговски центар во Њујорк и целиот нервозен,тресејќи ја правта вели-ЕБАТЕ АЕРОДРОМОТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom