Го фатиле џандари нациган со камион крадени дрва и му викет шо носиш назад во камионов , и циганов им викат храна за зајцине. Другиов џандар му викат ам зајакон не јадит дрва , циганов на то ам ак не јајт ке ги изгориме .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

[DOUBLEPOST=1561039708][/DOUBLEPOST]Мали Џокица на училиште во последна клупа не e ич активен... Учителката се заинтересирала и станала да види... Кога ќе види што ќе види... Џокица на клупата нацртал пајак речиси жив и удрила со рака ја скршила... На тоа учителката "Утре да дојди татко ти да разговараме" ! Иди таткото и учителката кажува се. Таткото на тоа додава " Ти лесно помина, мене на врата ми нацрта гола жена кога го ставив.... Го скршив" !!!
[DOUBLEPOST=1561041630][/DOUBLEPOST]Сакаш ли да имаме виртуален секс?
[DOUBLEPOST=1561042243][/DOUBLEPOST]Офкање

Umiram od smeski ej,,,,izbeglicive odat po pruga,,,srekjavaat eden nash i zbor dva vrzuvaat muabet pa go prashuvaat kolku mu e plata,nashiov im veli deka zima dvesta evra,,,a migrantive vo eden glas,,togash brat ajde i ti so nas doagjaj,,,,