Вицеви без наслов 2 дел

Зошто петелот нема раце?
Кокошката нема цицки.

Како се прават глупи деца?
??
Незнаеш? Прашај го татко ти.[DOUBLEPOST=1415274615][/DOUBLEPOST]
Темата „Вицеви без наслов„ја заклучив дека беше повеке од 75 страни и немаше преглед дали се повторуват вицевите или не!Отварам нова тема и одма предупредувам да се читат предходните страници и да ги распоредувате вицевите!Значи тука идат само вицеви без наслов!
Па оваа е 550 страни :drk:... Отвори нова.

-ti si pedofil
-e od kaj toa
-mi kaza tvojata devojka
-od kaj znae ona ima samo 7 godini.
Еден педофил отишол во градинка за деца и на две девојчиња им дал по еден бонбон.
Утредента им дал по 3-4 бонбони. Следниот ден им дал по едно големо чоколадо. И едното девојче му вели на другото: Овој додека не из*бе, ние ќе фатиме кариес.

Еден педофил отишол во градинка за деца и на две девојчиња им дал по еден бонбон.
Утредента им дал по 3-4 бонбони. Следниот ден им дал по едно големо чоколадо. И едното девојче му вели на другото: Овој додека не из*бе, ние ќе фатиме кариес.
jas go znam drugshe pedofil videl devojcinja si igrale vo park i im rekol ako me gusnete ke vi dade cico edno bonbonce i ovie go gusnale, posle im rekol ako me bacite ke vi dade cico dve i go bacile im dal dve bonboni i pak pocnal ako me i ovie se iznervirale i mu rekle a da ti go izp... da ne go dades celo paketce. :)

jas go znam drugshe pedofil videl devojcinja si igrale vo park i im rekol ako me gusnete ke vi dade cico edno bonbonce i ovie go gusnale, posle im rekol ako me bacite ke vi dade cico dve i go bacile im dal dve bonboni i pak pocnal ako me i ovie se iznervirale i mu rekle a da ti go izp... da ne go dades celo paketce. :)
Епа јас тој инаку го знам. Првата ден типот го штипнал момето за образот и ја прашал што направил, таа му одговорила ,,чичо ме штипна за образот'', вториот ден ја седнал во скутот и ја прашал, таа му одговорила ,,чичо ме седна во скутот''. Третиот ден ја изе*ал и ја прашал што направил, оваа му одговорила ,,чичо доби сида''.

ako nekogas nesto me ubie toa ke bide zica od prsluce :)))[DOUBLEPOST=1415281655][/DOUBLEPOST]- vreme e i jas da kazam nesto pametno
- nesto pametno[DOUBLEPOST=1415281707][/DOUBLEPOST]da ti e strav na konj da se kacis odma spomenik ti pravat.[DOUBLEPOST=1415282135][/DOUBLEPOST]zdravo kako si?
iam decko
ako vekje se falime i jas iam bmw x6
se salam ebe pa ti odma, dobra sum dobra.

slednata profesija ke mi bide stocar
znam premnogu goveda vo mojot zivot.

idealno makedonsko ime za astornaut
spase

fala na publika fala na site moi fanovi
iskacaj od kupatilo pizda ti mater otide cel boljer
idam mamo

se vozam so deckoto i mu vikam
tuka ziveese bivsiot
ama jas ziveam tuka
tocno, iskcaj od kola da te nema.

kazuvaat koj se tepa toj se saka
bog da go prosti mnogu go sakse.

Последно уредено од модератор:
Седиф Мујо и Хасо на кафе и карши там од друу страну на улицу у друк кафиќ дешава се тепачка,гужва, боксови летиф на сфи стране. Мујо киде да види што е работа.Враќа се одма сс скршен нос. Хасо га прашуе
- Мујо бе брат,што ти се деси? Какфа е тај гужва там?
- А не е гужва ич, одма дојдеш на ред

Циган влече радијатор по улицу и видеја га некој човек и му вика
- Абе тури га на рамо бе!
- Да га туру ја на мајку ти, мене Рамо ми е брат! :ROFLMAO:

Фатил Груевски златен Заев, и Заев му рекол: Пушти ме, ќе ти исполнам три мандата.

-kako se vika na engelski osam
-ejt
-da ne nosu na dejt :))[DOUBLEPOST=1415455717][/DOUBLEPOST]-sobleci se
-ne
-sobleci se
-ne
-epa ondak iskacaj od mercedes
-eve be se soblekuvam da crknes daj boze :))))

Еден човек го убил својот пријател по 35 години дружба и на судење судијата го прашува:
- Добро бре, по 35 години другарување го уби?!
- А бе господине судија, од мрзливост... ај денес, ај утре...

:D

- вистинско безобразие!
- што се случи, мипа?
- Вие, мажите, сте големи идиоти! Тука пишува, дека двајца познати шахисти си ги размениле дамите ![DOUBLEPOST=1415480204][/DOUBLEPOST]го прашале американецот
- Која ја сакаш повеќе, љубовницата или жената?
- Оооооооо како, тука е Америка, бизнис, куќа, семејство, жена - секако жената.
го прашале италијанецот:
- Ти која ја сакаш повеќе , љубовницата или жената?
- Оо тука е Италија, амор, жени, љубов, па секако, љубовницата.
го прашале на крај и македонецот
- А ти која ја сакаш повеќе , љубовницата или жената??
Тој се замислил малку и рекол:
А бе ги еб*м и двете, ама најмногу си ја сакам мамјка ми!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom