Вицеви без наслов 2 дел

Митката и вика на Елена:
- Сонувах те сношчи като шичер, цела вечер те лижах, уф уф уф..
- Па поарно че беше да ме сонуваше като бибер Митка, па да ме толчеше цела вечер.
:pos:

Што му рекол Бетмен на Робин пред да влезат во колата?
-Влези во колата.
:D
А што му рекол Робин на Бетмен откако влегол во Бетмобилот?
-Влегов во Бетмобилот. :)

Отишле Мујо и Хасо на печалба во Германија и по некое време се враќаат дома, Мујо богат, Хасо уште побогат.
Мујо го прашува Хасо:
-Абе Мујо како стана толку богат?
-Па направив машина каде што ќе ставиш паричка и ќе ти го издр*а.
-А ти бре Хасо, како стана побогат од мене?
-Па и јас направив машина...ќе ставиш паричка и ќе ти го издр*а, ама ако не ставиш уште една не ти го пушта!!

Милан: Слушај Мила, ај да ти кажам една гатанка, ако ја погодиш ќе имаме секс, а ако не погодиш ќе спиеме.
Мила: Ајде важи...
Милан: Што е тоа црно е, има четири нозе и опашка. Лови глувци и врапчиња, мјаука и пие млеко?
Мила: Тоа е крокодил!
Милан: Браво Мила, го погоди од прва!

Се оженил Блажо за Јапонка. Му дошле на гости Нацо и Ристо, и го прашуват;
---Море Блажо, како се разбираш со неа;
---Со мимики.....
Иде Јапонката, ја ваде цицката и му а покажуе на Блажо.
Вај срипал, отишол у другата соба, ја изебал мајка и, а ваа ја полил со кофа вода.....
---Шо направи бе Блажо?
---Она ми вика;---Оди купи млеко, а ја и викам
---Да ја ебам мајка ти, не ли гледаш врне...

Се шетаат Исус, Јуда, и Св.Јован низ рајот да видат што е како е, арно ама за време на прошеткава наидуваат на река многу голема и неможат да ја поминат. Арно ама Исус прв, минува низ реката и притоа вели: Верувам во Господ, после него и Св.Јован истото го прави и двајцата ја врват реката. На ред е Јуда, и тој вели Верувам во Господ ама паѓа во вода....и така едно 3-4 неуспешни пати прашува: Абе како ја поминавте? Исус му одговара, ништо само вели верувај во господ и ќе ја поминиш. Пробува уште 3-4 пати пак неуспешно и на крај му скурчило на Св.Јован и му вика на Исус: Дај не го дупи чоекот, кажи му кај се камењата :D :D :D

го прашват Циго,кое е според него најсилното животно?
-Лав
-Е оти баш лав?
-Оти е силен ко коњ!!

Зошто научно е потврдено дека Адам и Ева се Македонци?
- Затоа што се голи и боси, а мислат дека се во рајот...

командиро на полицијата им дава по 100 еур на полицајците да купат очила оргинал полисс.оде си полицаецо дома расправа на невестата и таа му вика абе не се прај будала оди купи од 10 еур од пазаро другите пари ке ги потрошаме.полицаецо послушува купува од пазаро и си оде накај дома. става цвикерто се голи човеци гледе, ваде ги, облечани и не се замаре ного.оде си после три дена дома сос цвикерто гледе
невестата и комшиита голи, ваде цвикерто па голи. се изнервирува фрле цвикерто и вика на невестата.. да ти ибам турските оцила за три дена очте ми расипаа

Се возеле во автобус пијан маж и една жена...
по некое време женава му вика:
"Господине па вие сте мртов пијан!!"
Овој на тоа и одговара:
"Да сум, но ти си ГРДА, а јас ќе се отрезнам"
--- надополнето: 20 март 2013 во 13:05 ---
-Оставил некој човек точак пред влада доаѓа цајкан и го прашува дали знае што е оваа зграда. Чоеков му вика дека не знае. Цајканов му кажува дека е влада. Тогаш чоеков вика:
-Фала што ми кажа да го заклучам точакот
--- надополнето: 20 март 2013 во 13:08 ---
-Се шетале Мујо и Хасо и Мујо му вика на Хасо:
- Што ти се допаѓа во животот?
- Ми се допаѓа да ги гледам женските право на... знаеш каде, а тебе?
- Истото што и тебе, само не женските туку тебе...
--- надополнето: 20 март 2013 во 13:09 ---
пациент: докторе во последно време многу заборавам
докторот: што забораваш?
пациентот: а што што заборавам?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom