Долго време лајкувам една женска...Има долги статуси, краток ум, многу добар профил и згодна фортографија. Приметив дека и она не е рамнодушна. Често ми кажува дека ми го сака мојот долг...список на пријатели, мојот најнов линк...
Често излегуваме заедно...На
Chat..Знаете, тоа ви е она место десно од профил сликата, на самиот долен десен агол...Морам да ви признаам дека сум воодушевен...Во почетокот тешко ми одеше со неправилните глаголи
BTW,WTF,OMG...но затоа лом правам со
LOL,BWE i XEXE... Одвреме навреме и она почна да ми ги лајкува фотографиите...Еднаш излеговме заедно на
MSN...Таму за разлика од FB e помирно.
Супер ни е....Излегуваме секоја вечер, се дружиме, разменуваме слики, линкoви... Искрен да бидам, размислувам за свадба...Ќе го закупиме цел
Chat, сите ќе бидете поканети! Ќе ни свират најдобрите музичари од
Youtube, а за менe ќе ги има најсвежите производи од
Farmvilla и
Fishvilla. Нотификацијата од историското "Да" ќе ја оставам на статусот, нека видат сите дека сум среќен! И таа ми рече дека ќе го направи истото!
Ќе си купиме стан во
Yovillu, а јас ќе добијам добра работа во
Mafia Wars па ќе имаме од што да живееме.
Нашите пријатели ќе ни доаѓаат често на гости, a за нив планираме да отвориме посебна група за да има каде да сe сместат. Ќе ги мразиме сите оние кои ќе не хејтуваат а ќе ги лајкуваме сите оние кои не сакаат... Заедно!
И ветувам дека ќе и бидам верен, и нема да лајкувам слики на други девојки, и дека нема да излегувам на
Chat... Деца ќе си направиме во
Photoshop, и ќе живееме среќно се додека трае
Facebook...или се додека не ни ги забранат профилите...
:pos2::pos2::pos2: