Вицеви без наслов 2 дел

Оглас: Барам убава, паметна, шармантна девојка со автомобил. Пожелна слика од автомобилот.

Жена отишла на абортус. Докторот ја прашал: Сакате поскапо или поевтино? Оваа рекла поевтино. Докторот земал и пикнал бисквити и кока кола во вагината. Другиот ден пак, ја наместил и писквити и кока кола. Третиот ден исто бисквити и кока кола и и рекол: Утре ти е последен ден. Отишла другиот ден и докторов ја наместил. И бутнал кока кола, земал безбол палка и чекал. Бебето излегло и рекло:
- А бисквити?
И докторот рекол:
- На ти бисквити пичка ти матер и го убил со палката!!!

Оде наркоман по пустина и го сретнува Исус и му вика:
- Брат дај травка неш"о да пафниме!
А Исус му вика:
- Јас сум синот божиии!
А наркоманот!
- Абе батка ти си бил на кокаин бе!

Си седат дома мажот и жената и на жената и текнало:
А бе мажу, тече вода во купатилото!
Е што, јас на Перо водоинсталатерот ли ти личам?
А бе мажу, столовите нешто се заебани, дај поправи ги!
Е што, јас на Мите столарот ли ти личам?
После некое време мажот излегува, оди на работа, кога се враќа гледа се средено, не тече веќе вода, столовите направени и ја прашува жената:
А бе жено, сама ли го поправи сето ова?
Види сега вака, повикав мајстор. Тој дојде и поправи се.
Па добро жено, со што му плати?
Не му платив мажу.
Му реков дека немам пари и тој ми рече: штом немаш пари сега направи ми една торта или натрти се да те опнам!
И ти, што направи?
Па јас на Кате слаткарката ли ти личам?:pos2:

Некој штрк изел жаба.
Штркот летал а жабата више му била до гзот.
Отаму жабата го прашала штркот на која височина летаат.Тој и одоворил дека летаат на 5000 м а жабата му рекла НЕ СЕРИ !!!

Отишле Љубчо и Бранко на гости кај Буш во Америка, ги седнале на голема маса и почнале да принесуваат порцелански чинии. Ги видел Бранко чиниите, грабнал една и ја пикнал под пазуви. Арно ама, го видела тоа жена му на Љубчо и му шепка:
- Абе, Љубчо, види го Бранко здипли чинија, земи и ти една.
Станува Љубчо и вика:
- Ние Македонците сме познати магионичари. Еве јас ќе ставам една чинија под пазуви, а Бранко ќе ја извади.:pos2:

Маж во полициска станица. Полицаецот го прашува:
- Зошто си го убивте семејството?
И овој му вели е кога ме праша ќе ти кажам се по ред. Одам дома и ја гледам жена ми во дневната со швалерот и полицаецот му вели:
- За тоа ли си го уби целото семејство?
- Не, не, вели мажот тоа е минлива работа може да се прости и продолзува да раскажува: одам во собата на син ми и го гледам со шприц во раката се дрогира и полицаецот му вели:
- За тоа ли си го уби целото семејство?
A мажот повторно вели не, не, и тоа е минлива работа ќе го пуштам на клиника ќе се излечи и готово завршена работата и тоа се простува и продолжува да раскажува одам во собата на ќерка ми и ја гледам со четворица в кревет и полицаецот пак прашува и за тоа си го убивте семејството?
И овој пак не не не и тоа е минлива работа еднаш, два патаи и ќе и се здосади и тоа се простува и продолжува натаму одам вели мажот во кујната и гледам шпоретот уклучен на 3-ка. Е тука ми пукна филмот, тоа неможев да им го простам.

Дали знаете која е разликата помеѓу комарците и Грците? - Комарците ве нервираат само на лето а Грците цела година...
-------------------------------------------------------------------------------
Што е сличноста помеѓу жена и ролетна?
- И од двете бел ден нема да видиш.
------------------------------------------------------------------------------
Сличност помеѓу мажите и делфините:
-За делфините само "се мисли" дека се интелигентни но не е докажано.
Која е разликата помеѓу тетрис и плавуша?
-На тетрисот има пауза.
Што е разликата помеѓу жена и слива?
-Сливата прво треба да роди па потоа да ја тресеш, а жената обратно.

Дошол Загор во Босна да праша кој ја напишал песната 'Звијезда тјера мјесеца". Му рекле дека ја напишала некоја баба и му кажале каде да ја побара.
отишол загор кај неа и ја прашал:
-Бабо, ти си ја напишала песната "Звијезда тјера мјесеца"?
-Jас, а зошто те интересира?
-Што ти значи она: Загору га затјера?

Влегува постара госпоѓа во секс шоп и збори со пелтечење:
Госпоѓа: Даааалииии проодааваате вииибраатоории?
Продавач: Да!
Госпоѓа: Имааатее лии моодеел 4иии?
Продавач: Да, секако!
Госпоѓа: Каакоо сее гааасиии?

Стар човек оди во банка и вели:
- Дајте ми пиво.
Госпоѓицата што седи на шалтер збунето:
- Господине, ова е банка.
- Знам де зато идам, в продавница е две банки

Некој скитник кој бил многу гладен застанал на прозорот од некој ресторан и гледал како другите јадат, а лиги почнале да му течат. Гледајќи така забележува човек со чорба пред него, ама зачитан весник ништо друго не го интересира. Скитников си вика: Абе овој ептен занесен, можам да отидам, да му ја исркам чорбата и да не примети. Оди скитникот клекнува пред масата и почнал да срка од чорбата. Ја исркал цела, кога забележал долго виткано црно влакно на дното. Згрозен, ја повратил цела чорба во чинијата. Во тој момент го тргнал весникот човекот и го прашал:
- Што е, и ти стигна до влакното?

:pos2::pos2::pos2:

Женоооооооо, добив на лото! Пакувај ги куферите!
- Леле, леле, кај ќе ме носиш, на море или на планина?
- Море кај сакаш само излагај од дома!!!

Како се вика Полицаец на северниот пол???

ПОЛОВ ОРГАН:pos2:

Некој скитник кој бил многу гладен застанал на прозорот од некој ресторан и гледал како другите јадат, а лиги почнале да му течат. Гледајќи така забележува човек со чорба пред него, ама зачитан весник ништо друго не го интересира. Скитников си вика: Абе овој ептен занесен, можам да отидам, да му ја исркам чорбата и да не примети. Оди скитникот клекнува пред масата и почнал да срка од чорбата. Ја исркал цела, кога забележал долго виткано црно влакно на дното. Згрозен, ја повратил цела чорба во чинијата. Во тој момент го тргнал весникот човекот и го прашал:
- Што е, и ти стигна до влакното?:vozbud::vozbud::vozbud::shok:

Си биле Јателе и Тителе во авион
Паднал Јателе кој останал?
Тителе
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

па не е мн стар виц:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom