Вицеви без наслов 2 дел

Две жени се осудени на 15 години затвор у иста ќелија без контакт со надворешен свет и посети. По завршување на казната си идат двете накај дома и тамн одкоа се разделуваат едната и довикува на другата: Ееееееј чекај уште ова да ти кажам.

Што си мисли педер која ќе влезе во џамија- леле шведска маса :pos2:

Две жени се осудени на 15 години затвор у иста ќелија без контакт со надворешен свет и посети. По завршување на казната си идат двете накај дома и тамн одкоа се разделуваат едната и довикува на другата: Ееееееј чекај уште ова да ти кажам.

:pos::pos::pos:
Funny cus it's true:wink:

Некоја продавачка на пазар седела и викала:
- Чернобилски јаболки, Чернобилски јаболки!
И приоѓа човек и и' вика:
- Луда ли си ти? Зашто викаш Чернобилски? Кој ќе ти ги купи јаболките?
И продавачката му одговара:
- Аааа, купуваат, купуваат.... Некој за снаата, некој за зетот, некој за свекрвата... Купуваат, купуваат

:pos:

Некој човек го изгубил син му и отишол низ град да го бара. Го сретнува исус и му вика: можеш ли да ми помогнеш да го најдам син ми??
И: А како изгледа??
Ч:Има шајки на рацете и нозете
И: ТАТО!!!
Ч: ПИНОКИО!!!:pos2:

Predstavlja Japanac svoju porodicu Muji:
- Ovo je moja žena Mi San, ovo je moja svastika Ni San i moja tašta Ti San.
Mujo kaže:
- Ovo je moja žena Nju Sam, moja svastika Nju Bi i moja tašta Nju Ti.

Си фатил некој човек Златен Ѓуптин и ѓуптинов му вели: Пушти ме добар човеку ке ти исполнам три желби. Човекот го пуштил. Ѓуптинот избегал.

[zEUs];2022252 напиша:
Си одело едно ретардирано дете заедно со својата мајка.
Наеднаш извикало: - Мамо гледај жирафа!
Мајката: - Добро бе сине добро.
Детето: Што добро ма ,каде е, каде?! :tapp: :pos: :pos: :pos:
ахаххахахахаххаа

Да даде Господ да фаќаш WiFi мрежа со 100% јачина на сигнал и пак да не ти отвора страници...
Касниш :):):)

Едно семејство оди на ручек. Јаделе ќебапчиња.Се најале и им останало едно ќебапче.Дошол келнерот и го видел и му рекол на детето:
- Мали ај изеди го ќебапчето да ти порасне курето.
Кога го слушнала тоа мајката го удрила детето по рака и му рекла:
-Не ти, татко ти нека го изеде!!! :pos2:

Еве еден со палвуши =)
8000 плавуши организирале конвенција под наслов "Плавушите не се глупави". На конвенцијата присуствувале делегати од различни области со цел да се уверат дека Плавушите не се глупави...
Лидерката: Се собравме овде да докажеме дека Ние не сме глупави, и убедена сум дека ќе ви го докажеме тоа. Повикува една плавуша да се качи на бината и ја прашува:
-Колку се 15 плус 15?
После 30 секунди плавушата одговара:
-18 - одговара плавушата.
Разочарување во салата, сите 8000 плавуши станале и почнале да викаат:
- Дадете и уште една шанса, дадете и уште една шанса.
По мала пауза делегатите одлучиле да и дадат уште една шанса.
Лидерката го поставува второто прашање:
- Колку се 5 плус 5?
После 20 секунди:
- 76 - одговара плавушата.
Повторно цела сала во еден глас.
- Дадете и уште една шанса, дадете и уште една шанса.
Делегатите побараа пауза од еден саат за да се договорат. По долго натегање делегатите одлучиле да и дадат последна шанса.
Лидерката го поставува последното прашање:
- Колку се 2 + 2 ?
По 10 секунди:
- 4 - одговара плавушата.
Делириум во салата, сите 8 000 плавуши станаа од столчињата ги кренаа рацете горе и извикаа во еден глас:
- Дадете и уште една шанса, дадете и уште една шанса. :turn::turn::poss::pos::pos::pos::pos:

Едно семејство оди на ручек. Јаделе ќебапчиња.Се најале и им останало едно ќебапче.Дошол келнерот и го видел и му рекол на детето:
- Мали ај изеди го ќебапчето да ти порасне курето.
Кога го слушнала тоа мајката го удрила детето по рака и му рекла:
-Не ти, татко ти нека го изеде!!! :pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

(Човекот го тепаше ѓупчето а од другата страна другар му го брани со зборови) Чичко чичко не го тепај нема мајка тетка му го роди :pos: се работи за случка во живо шо ми се има десено :pos:

Vozi plavusa cik-cak, pa kroz crveno, pa zakaci bankinu... Dovikuje joj lik iz susednih kola: "JEBO TE ONAJ STO TI DADE DOZVOLU...". Ona uzvraca: "MISLIS DA NIJE..."

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Trca debilce kaj majka si celoto rasplakano so krv na glavata i vika:

D:Mamo,mamo me udrija so kamen.

Majkata pocnuva da panici a na toa debilceto se smee...

D:aprililiiiiiiiiiiliiiiiii so cigla me udrija.

Си биле три стаорци и една вечер се собрале во некое кафеанче на лаф муабет и добра музика во живо, со секси певаљка. Седнале се опуштиле, се поднапиле по некоја чашка и почнале да се расправаат за тоа кој бил поголем манга. Првиот: абе јас кога ќе видам дека ми ставиле стапица, одам до неа го земам сиренцето со едната рака а со другата ја фаќам рамката што би требало да ме удри по глава и си вежбам како во теретана!!!
Вториот: хехе бас смешно, уште си мал за мене!! Јас кога ке видам дека ми поставиле отров за глувци, одам таму си правам неколку линии и си ги шмркнувам!!
Третиот: Абе и вие сте ми биле некои фраери!!!! Си одам јас сега,и двајцата сте мали и зелени за мене!! Ај чао одам да ја еб..м мацката!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom